Glad Påsk!

I torsdags så var det massa söta påskkärringar här.

STUDENTFEST!! Tema - Jorden runt!


En härlig eftermiddag

Efter naturkunskapsprovet gick jag ner till stan och mötte James. Vi köpte en kola och gick sedan ner till växjösjön en sväng. På vägen hem bestämde vi oss för att äta Thaimat så gick till Koh Thai och åt. Jag älskar verkligen thaimat, stekt ris och kyckling! <3 ingnorera att jag ser helt CP ut!!

Vårens första grillning!

I går blev det grillning för första gången denna våren, underbart! Då känner man verkligen att våren är här och sommaren är på väg! Vi åt kött med beanässås, vitlöksbaguetter och sallad mums!

Precis kommit hem

Jag har nästa precis nyss kommit hem från jobbet så imorgon bli det en lång SOVMORGON!!! Inte alls många galgar... Men äntligen har en del folk börjar använda vårjackor och det är iaf lite lättare att hänga in. Men godnatt nu!

Jobb ikväll

Skolan sen åkte jag hem och sov i typ 3 timmar och nu har vi precis ätit. Ikväll, om 1,5 timmar, blir det till att jobba det var ett tag sen nu ju...

Dagens outfit

(dålig bild jag vet...) Idag har jag inte gjort så myk, 1 lektion, pluggat lite och tränat.

MAT

Denna maten lagade James igår, skit gott men starkt som fan!

Onsdag

Nu i eftermiddag har jag varit och slingblekt håret i Emmaboda sen tog jag tåget tillbaka till Växjö. James möte mig vid stationen och på vägen hem gick vi förbi affären. Nu håller James på att laga thaimat och sen ska vi titta på film.

School

Idag i skolan hade vi ett litet klassmöte där vi bl.a. pratade om studentfersten, köpenhamn, balen och självklart studetdagen! I eftermiddags var det också dags att köpa biljett till studentfesten med temat "jorden runt för en tia" som är nästa tisdag. Och som vanligt var det skitlång kö. Vi katedralare tycker tydligen om att festa, tagga!!

myskväll

Igårkväll kom James tillbaka från sitt besök i malmö och köpenhamn. Först gick vi ut och åt på Hong kong och när vi kom hem satt vi på en film och mös framför tv

Nystädat

Sådär ja då va rummet städat, dammat och dammsuget!

Dagens outfit


Städhumör

Eftersom att det var så himla fint väder när jag cyklade till skolan idag så har jag varit glad hela dagen och nu har jag till och med blivit på städhumör! Haha det var ett bra tag sen kan jag säga! Jag började med att städa mitt skåp i skolan och snart ska jag städa lägenheten också.

2 veckor kvar till påsklovet!

Godmorgon allihopa! Då var det en ny vecka igen då och bara 2 veckor kvar till påsklovet! Jag har precis vaknat så jag ligger fortfarande i min säg och slöar. Min matte lektion börjar inte förräns om 3 timmar, så idag kan jag ta det lugnt på morgonen (förmiddagen) för en gångsskull.

Sol sol & sol

Jag längtar verkligen till sommaren nu. Att kunna gå runt i linne och ligga och sola på stranden! Men det kan man ju inte precis göra nu så jag stack och solade lite solarium idag, väldigt skönt! Nu är jag i min lägenhet i växjö och håller på att planera den kommande veckan. När jag är klar med det blir det en kvällspromenad innan jag ska sova.

Sommarjobb!!

Jag var på arbetsintervju igår och självklart fick jag jobbet. Så i sommar ska jag jobba på Ica i Emmaboda. Jag har ju även fått ett jobb på Böda Sand som jag nu då måste tack nej till. Böda hade ju helt klart varit roligare men efter sommaren så väntar betydligt större även tyr än Böda Sand kan jag ju säga!! Så jag ska nog kunna stå ut med att bo i Emmaboda 2 månader i sommar innan det är dags för nya äventyr!

Ringrostig

Pappa har ju gjort en egen diskusring till mig i Emmaboda så igår var jag där och kastade. Jag känner mig lite ringrostig men det ska vi snart ta och fixa till!!

1 Aprilskämt på FB!


Vill ha!

Jag funderar på att köpa en mini pc! Det hade ju varit smidigt så att man slipper släpa på en tung dator när man ska ta med sig den någonstans!

Denna kanske?



Försov mig!!

Helvete jag försov mig till provet idag!! Så nu har jag istället städat lite och ska åka hem till emmaboda lite senare.


RSS 2.0