Blä för matte!

Jag har suttit med matten i 3 timmar och nu har jag tagit en liten paus för att äta tacos innan jag ska fortsätta. Jag har nämligen prov på hela matte C kursen imon! När får man göra omprov tros?


Snälla jag vill slippa mössa, vantar och vinterjack när jag cyklar till skolan, ge mej lite vår nu va!!


Jag har sagt det förut men...

... nu ska jag börja äta nyttigt!! Eller ja snarare sluta äta onyttigt, inget mer godis och speciellt inte mitt jävla naturgodis, ingen tårta, glass, kakor eller McDonald's!! Men alla måste ju ha någon last och min kommer att bli Coca Cola zero...

Jag börjar skolan sent idag så jag statar nu veckan med en brunch som består av omelett med skinka, keso och grönsaker.



Det snurrar i min skalle...

Jag håller på att bli galen! Det snurrar runt massa tankar i min skalle så jag kan inte koncentrera mig på någonting. Jag vet inte hur jag ska göra sen efter gymnasiet. Problemet är inte det att jag inte vet vad jag vill göra. Utan problemet är att det finns för mycket saker som jag vill göra och jag kan omöjligt göra allt! Jag försöker att släppa alla tankar och koncentrera mig på nuet men det går inte...

Kl 23 kom jag på att jag hade glömt att äta något ikväll så jag cyklade faktiskt ner till McDonald’s för första gången i år


Samtal från Manhattan College!

Idag fick jag ett sms av min tränare om att han hade kontaktat huvudtränaren i friidrott på Manhattan college. En och en halv timme senare fick jag ett samtal från New York! Han berättade lite om colleget och att de kanske var intresserade av att jag kom dit nästa höst, hjälp hur ska jag som är så dålig på engelska kunna plugga på engelska!? Men det låter hur kul som helst att bo i New York för plugga och träna några år. Jag få tänka på saken jag vet inte riktigt hur jag ska göra än, det beror ju på hur det går med friidrotten och allt annat också för den delen..


Frukost 18.00, Jobb 22.00

Haha idag vaknade jag klockan 15.00. Pappa var inne i Växjö då så han körde mig till affären, så nu är kylskåpet fullt igen. När jag kom hem var klockan 18.00 och då ställde jag mig och gjorde omelett med skinka och keso (min frukost^^) Sen blev det ytterst lite matte innan jag tog en powernapp.

22.00 började jag jobba. Jag och Emilia stod i v.i.p garderoben, det gick skitbra idag och var jättekul!! Nu har man mycket bättre kolla och nu längtar jag tills nästa gånga jag ska jobba. Men nu är klockan 04.45 så godnatt!

 


Första natten på Grace

Gaah, nu har jag precis kommit hem efter först natten som anställd på Grace. Jag fick jobba i den stora garderoben och det var skit stressigt kan jag lova! Men så klart var det samtidigt kul. Det var jättemånga människor och jättemycket att göra så jag har t.o.m. lyckats få skoskav. Nu är jag helt uppe i varv men jag ska försöka sova iaf. Jag måste räkna matte imorgon och så kanske jag ska jobba imorgon kväll igen, men det vet jag inte än!


Första gången på körskolan

Sådär ja nu har jag tagit min första lektion på körskolan och det gick faktiskt jättebra. Jag vill verkligen ta körkort innan sommaren men jag har ju så mycket annat att göra nu. Jag har även köpt ett tågkort idag för jag kommer förmodligen åka mycket mellan emmaboda och växjö framöver...


Fick jobbet på Grace Nightclub!!!!!!!

Ikväll har jag varit på rekrytering på Grace Nightclub och jag fick jobbet!!! Så jävla glad är jag! Det var 80 personer som sökte tjänsten, 11 som fick komma på rekrytringen och 5 som fick jobb. Rekryteringen höll på i lite mer än 3 timmar och vi lekte bl.a. lite lekar, gjorde tester och intervjuer. Helt klart den roligaste "anställningsintervjun" jag har varit på. Redan imorgon blir den första dagen (kvällen/natten) på jobbet och jag ser verkligen fram emot det!


Matteplugg med Julia

Just nu sitter jag i min lägenhet i Växjö. Julia har varit här och vi har pluggat lite matte tillsammans. Vi har matteprov på tisdag, jag vill inte!! Nu måste jag fixa taco, ska snart iväg...


Dagens äventyr

När jag hade fixat i ordning mig åkte jag, syrran, mamma och emelie till Kosta outlet. Jag övningskörde dit men vi lyckades ändå komma helskinnade fram. Jag hittade faktiskt en hel del idag, 5 par öronhängen, 2 halsband, 1 väska, 1 t-shirt, 1 tunika, 1 linne och puder. Efter en lite fika åkte vi vidare mot Vetlanda för att lämna emelie och hälsa på resten av hennes familj. Vi blev bjudna på god mat och efter det blev det en lite pratstund innan det var dags att åka hem igen. 


  

Med mamma till gymmet (mitt projektarbetet)

Jag steg upp klockan 8 idag för att följa med mamma till gymmet, för klockan 9 hade hon bokat en tid men en instruktör. Det är ju mitt projektarbetet att träna henne och det går ganska bra tycker jag, mamma är så duktig så! När jag ändå var där passade jag på att sola lite också. Nu tänkte jag vila lite innan jag ska fixa i ordning mig för dagens äventyr...


mamma på träningscyklen


Kontakt genom FB

Idag har jag fått kontakt med en Thailänsk tjej genom FB som moa och jag träffade när vi var där, mycket kul!! Vi brukade spela beach vollyboll i solnedgången när vi var på White sand beach. Nästa gång jag åker till Thailand (förhoppningsiv nästa vinter) ska jag absolut åka dit och träffa henne igen. 

Nu sitter jag nere framför tv och målar naglarna men önskar att jag låg på en strand i thailand


THAILAND!!!

Här kommer "lite" bilder från Thailandsresan tidigare i vinter.



















































































































Sovmorgon med stort S

Jag gick inte och la mig förrän 06.30 på morgonen idag. Fan jag som skulle lägga mig tidigt igår men så blev det inte... Så därför steg jag inte upp förrän typ en timme sedan, alltså 15.30. Jaja det är väl meningen att man ska sova ut på lovet?

Nu sitter jag och äter omelett med keso och köttfärs medan jag tittar på MTV. Senare när jag orkar ska jag ta tag i mitt liv, träna och plugga lite.

Idag ska jag ingenstans så det blir en sminkfridag


Söndag

Idag har det varit en ganska slapp dag. Jag steg upp sent, fixade mig och sen åkte vi till farmor för lite kalas. Efter det gick jag en sväng i det fina vädret med m & m´s hund.

Nu ikväll har jag kollat på big brother och tittat igenom alla thailandsbilderna!! Jag blir så jävla lycklig av att titta på dom bilderna, inget kommer någonsin att kunna slå den resan!! Imon kommer det ett inlägg med massa bilder! Men nu ska jag kolla på en skräckfilm, see ya.




Nu slipper jag sova på golvet!

När jag flyttade till min nya lägenhet i höstas så tog jag med min stora säng som jag hade hemma hos mina föräldrar. Så varje gång jag har varit i Emmaboda har jag har sovit på en madrass (eller a två madrasser faktiskt) och det är typ 5 månader sen jag flyttade! Men nu har min snälla mamma fixat en säng åt mig så nu slipper jag sova på golvet.

Ikväll blev det film och grönsaker med dipp med familjen men nu är jag skit trött så nu ska jag gå och inviga min nya säng. Godnatt


tatuerat mig?

När vi satt på kinarestaurangen idag så såg pappa att jag hade någon text på min arm. Han trodde föst att det var en tatuering! Haha men nej lilla pappa, jag har inte tatuerat mig inatt!! Det är bara stämpel för att komma in till nattklubben....


haha nu har den dock hunnit bli väldigt oskarp

En sväng på stan

Klockan 13.00 kom pappa och moa och hämtade mig och sen körde vi till stationen och hämtade mirre. Till lunch åt vi buffe på kinarestaurangen och sedan gick vi en lite sväng på stan innan vi åkte hem till Emmaboda. (orkar inte skriva så myk, jag är skit trött!!)










Utgång i kalmar

Klockan 22.00 kom tåget in till Kalmar och då gick jag och möte Boa, Timmy och massa andra grabbar på max. Sen gick vi till Palace där vi tillbringade resten av kvällen. När det stängde orkade jag inte ta tåget till Emmaboda så jag sov i Kalmar.

scary picture




Som vanligt tog jag typ inga bilder.....


Första dagen på lovet börjar bra

Jag började första dagen på sportlovet med en rejäl sovmorgon till klockan 3! Sen gjorde jag omelett, duschade och nu har jag städade garderoben, vilket var väldigt välbehövligt. Nu ska jag sminka mig och packa för att åka till Emmaboda och lämna lite saker och sen åker jag vidare mot Kalmar för utgång ikväll!


Sportlovet invigdes med 2 underbara tjejer

Jag har bara en lektion på torsdagar men efter det stannade jag kvar i skolan och övade med resten av klassen till rythmikshowen som är i slutet av mars. Varje klass i 3:an ska uppträda i 8 minuter på scenen i aulan med någon slags dans och sedan utser domarna en vinnaren. Det är fan kul att dansa, kanske ska börja dansa i höst?

Efter skolan åkte jag hem till lägenheten vilade och städade lite. Vid sjutiden kom Karin och Julia hit. Vi gjorde taco, satt och pratade och kollade lite på dans till rythmikshowen. 

Och nu är det äntligen sportlov!! Så himla skönt! Jag har nästa inget alls inbokat (bara att räkna massa matte) så man får väl se vad som händer. Tänker nog åka till kalmar för att shoppa och utgång iaf och träffa massa underbara människor.





Håkan`s bar

Nu har jag precis kollat på 6 avsnitt av håkan`s bar (han statar en bar i Thailand)! Jag funderar på att göra likadant, skulle inte vara fel! Men först måste jag gå bartenderutbildning och skaffa pengar...... Någon som vill ge mig lite pengar?!


STUDENTFEST RockTema!!

Förra tisdagen var det studentfest igen och denna gången var det rock tema! Först var det förfest hos Matilda och Fanny och sen bar det var till Grace!










Friidrott eller inte friidrott det är frågan!!?

Vafan jag vet inte hur jag ska göra med friidrotten! Satsa till 100% eller sluta helt. De senaste 2 månaderna har jag varit helt säker på att jag ska sluta men nu vet jag inte längre... Jag måste ju bestämma mig snart för det avgör ju helt vad jag kan/ska göra efter studenten.

Aldrig i livet att jag tänker vara någon amatör antingen slutar jag eller satsa jag mot världseliten. Men då är det så många andra drömmar jag måste ge upp!! 

Friidrott eller inte friidrott det är frågan!!?








Alla hjärtans dag



Alla ♥ dag idag och jag tycker det är väldigt jobbigt att den jag älskar bor på andra sidan jordklotet!


Frisören

Halv 9 var jag hos frisören, klippte mig och slingblekte håret. Nu har jag målat naglarna och tänkte lägga mig farmför projektorn och kolla lite på tv. Jag har ont i halsen så det blir ingen skola idag.



Back

Hehe den 18 januari sa jag att vi skulle ses igen hehe så blev det ju inte riktigt..... Thailand var iaf underbart!!! Det kommer ett inlägg med massa bilder snart hoppas jag, måste rensa allt först..

Men efter hemkomsten har jag mest varit deppig för att jag vill tillbaka till Thailand, för att det är kallt och äckligt väder här i sverige och för att jag har haft massor att ta igen i skolan. Men nu känns allt mycket bättre iaf så jag tänkte nog börja blogg igen. Sista året, studentåret, vill man ju minnas ;)

Thailand ♥


RSS 2.0