Nu åker jag till THAILAND!!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!

Klockan 18.25 lyfter flyget från Arlanda som ska ta oss först till Kina i 10 timmar och slutligen till THAILAND i 24 dagar!!!! Ha det gött i snöovädret så hörs vi tisdagen den 18 januari.

"Lill-julafton"

Igår kväll (Tisdags) så hade vi lill-julafton här hemma eftersom att vi inte är hemma på fredag utan sitter på ett flygplan till Thailand. Det var den närmaste släkten som kom typ 20 pers. Vi åt lite julmat och öppnade paket.















Moas och min julklapp från vår moster


Vi skulle pussla ihop det och så skulle det stå en ledtråd på baksidan...




 1000 jävla bitar!!


Men det stog inget på baksidan. Hon hade bara målat massa träck.

Banan ätar tävling på katedral (video)

Han till vänster vann hela skiten ;)










Julfest med Fig del 2

Hm vad ska man säga om denna sångrösten idol nästa? eller kanske inte!?



Martin jag hoppas du förlåter mig ;)


Julfest med Fig

Jag kom precis hem från Julfesten med Fig som var i tipshallens restaurang. Där det bjöds på risgrynsgröt och skinkmacka. Kvällen bjöd också på frågesport, rim, julklappsutdelning, priser och framträdande (jag lägger upp ett
klipp på det sen).

Mat  


Den traditionella frågesporten


Figtjejer


Tränarbordet




Julklappsutdelning och detta fick jag


Framträdandet (kommer videoklipp senare)



 


Hatar tåg och bussar!

Efter morgonträningen tog jag tåget till Växjö. Såklart blev det försenat så att jag missade bussen och var tvungen att gå till skolan.

När jag skulle ta bussen hem sen så va den 40 minuter försenad och när den kom så var det så mycket folk att jag knappa kom in! När jag väl kommer på bussen så ser jag en skylt där det står "Jag ♥ Bussen" Den skylten är verkligen så OPASSANDE nu på vintern när bussen ALDRIG är i tid!!!!


100 things to do before i die

Klockan är mer än 03.00 och jag kan inte somna (som vanligt)!! Därför håller jag på att skriva ditt lite saker på min "100 things to do lista" Jag har kommit på 80 saker jag ska göra nu, bara 20 till att komma på.

Följande saker står på lista och är avklarade

Besöka pyramiderna i Giza
Åka högst upp i Eiffeltornet
Bestiga en vulkan
Åka jeep ut i saharaöknen

Färga håret svart


Representera landslaget


Vinna stjärnvinst på chokladhjul


Sova på en strand under bar himmel


Dansa på ett bord, offentligt (en bardisk i detta fallet..)


Åka limousine



Här kommer någar saker som är kvar att göra

Ta körkort
Bada i ett vattenfall
Simma med hajar
Lära mig surfa
Hoppa bungee jump
Äta sniglar
Åka till Australien
Klappa en tiger
Hoppa fallskärm
Ja, lista kan göras lång!!

Godnatt nu ska jag försöka sova! Om 3,5 timmar ska jag upp och träna..


Söndag

Jag steg upp typ halv ett idag och resten av dagen har jag försökt bestämma vad jag ska ta med till Thailand. Vi har bara en stor ryggsäck var, hur fan ska jag få plats med allt i den!? Jag som är bäst på att packa^^

Nu måste jag räkna matte och skriva lita på mitt projektarbete jag har ju trots allt 2 dagar kvar innan jag får jullov!

hehe ful bild


Natt träning


Nu är klockan 02.00 och jag har precis avklarat ett boxpass med mamma och syrran, och precis innan det crosstraining i 45 minuter.

Tyckte denna bilden på mig blev lite cool faktiskt ;)


Syrran



Förtidiga julklappar

I eftermiddag, efter att jag hade fått massage, så åkte vi till farmor där även Jonny, Eddie och Daniel var. Farmor hade bakat lingonkaka med vaniljsås!! Eftersom att vi inte är hemma på julafton fick vi julklappar av dom idag.


Julklapp från Jonny, Linda och Melvin



En jättefin skål som kommer passa perfekt i min lägenhet :)


Från Eddie, Daniel och farmor


Sitter fint nu till resan :P


Frisören

Anledningen till att jag steg upp klockan 7 idag var att jag skulle vara hos min frisör klockan 8! Jag fixade utväxten och färgade ögonfransarna och ögonbrynen.





Om 7 dygn sitter jag på ett flyg till THAILAND!!!

Efter 4 timmars sömn tog jag bussen till skolan. Jag orkar verkligen inte med det här jävla vädret mer, jag hatar det!! Ge mig sommar eller nej ge mig julafton för då åker jag till THAILAND i 24 dagar!!!!!! :D Det ska bli så jävla skönt!!

Efter skolan tog jag bussen till stan shoppade lite och köpte mig en vinterjacka. Sen tog jag tåget till Emmaboda där det blev middag med familjen Strand/Eriksson. Men nu ska jag gå och lägga mig för tyvärr måste jag gå upp kl 7 imon..... 


Torsdagens outfit







Torsdags

Jag kunde inte logga in på bloggen igår det var därför jag inte uppdaterade.

Hela kvällen igår fixade jag massa listor på spotify som jag laddade ner i min iphone så att jag kan lyssna på massa musik i Thailand!

Inte förrän Kl 11 började jag plugga på geografiprovet som jag hade idag... men det gick nog bra iaf tror jag ;) men jag var jävligt trött idag eftersom att jag gick och la mig halv 3 inatt!
 

Detta köpte jag i onsdags på media markt.

Hörlurar och ett band som man har runt armen med iphonen i (som jag ska ha när jag joggar på stranden i Thailand) ;)


Att göra efter studenten!

Tiden går så sjukt snabbt, nu har jag snart bara en termin kvar till studenten!! Det är bara 90 skoldagar. Det är helt galet! Sen är jag fri! Och vad ska jag hitta på då!? Det finns jättemycket jag vill göra och helst vill jag göra allt samtidig.

 Här kommer en lite lista på några saker jag vill göra efter studenten:

* Åka som Au Pair till USA
* Jobba för något resebolag som reseledare i typ Thailand
* Sätta mig på en flygplats och ta sista-minuten-resa
* Åka och bo hos mina släktingar i USA
* Backpacka
* Jobba som volontär (kanske, inte mer än 1 månad)
* Skaffa ett visum och åka till Australien och se om man kan hitta något jobb i ett år kanske
* Resa runt i hela världen
* Lära mig surfa
* Utbilda mig till bartender!! :P
* LEVA LIVET!!
* När jag känner mig klar med allt som jag vill göra så vill jag slutligen utbilda mig till PT (personlig tränare) och kostrådgivare. Starta eget eller jobba i USA kanske?





Shopping

My family kom in till Växjö idag så vi shoppade lite på media markt och city gross^^

hehe lika som bär? ;)

Vi har aldrig tråkigt när vi går i mataffärer^^ Fan vad vi brukade skämma ut oss när vi var mindre ;)


En rekommendation!

Om din Iphone går sönder skicka in den till iphonereparation.se. Jag skickade in min i måndags och jag fick tillbaka den redan idag! Det tog mindre än 48 timmar helt sjukt bra!!


Rätt namn på dörren

Haha nu har jag bott i den här lägenheten i 4 månader och vi har inte orkat byta ut namnskylten på dörren under hela den tiden. Men idag tyckte jag att det var dags! Mycket fint eller inte. Jag har ju värdens fulaste handstil men det är väl bättre att det står rätt namn med ful handstil än fel namn med snygg handstil.



Food Time

Min favorit mat! Köttfärs, gurka, tomat, paprika, lök och sås.


Kommer upp ikväll

Jag har percis skrivit en lisa på vad jag vill göra efter studenten. Åh jag längtar verkligen! Men den kommer upp ikväll för jag kommer förmodligen komma på mer saker som jag vill göra tills dess.

Jag borde gå och diska och sedan sätta mig och göra lite nytta tex räkna matte. Men första ska jag fortsätta att fylla i lite på blanketten för att söka som au pair i USA. Där har ni en sak jag vill göra efter studenten ;)


haha nej jag har inte gjort pannkakor men jag tyckte att denna bilden symboliserande mig lite ;) I am HAPPY! (även om jag är sjuk)


Tjäna pengar på internet?

Jag har suttit och läst lite om hur man kan tjäna pengar på internet. Hm vet inte om det fungerar eller om man bara skulle bli lurad? Jag får nog ta och fråga min pappa om sådant. Men det skulle vara väldigt nice om det gick att tjäna lite extra pengar varje månad.

Just nu sitter jag här och saknar min Iphone, den är på lagning. Jag hoppas att jag får tillbaka den innan helgen. Hur skulle jag kunna leva utan den liksom! Det skulle fan inte gå, jag känner mig handikappat utan den...

Nej nu är klockan snart 02.00 dags att sova men först ska jag titta på finalen av Bartenderskolan i tv3 play.


Come back I miss you!!! <3


"Starta eget projekt" som PT

Som sagt så är jag sjuk och hemma från skolan idag med. Jag sov länge och resten av dagen har jag fixat med bloggen.

Nu har jag precis varit ute och gått en liten runda och nu ska jag vila lite innan jag ska sätt igång med "starta eget projektet" i småföretagande. Mitt projekt är attt starta eget som PT. Det skulle vara sjukt kul att göra det på riktigt framöver, typ om 10 år eller något.




ser jag inte ut att kunna bli en bra personlig tränare!? ;)

äntligen!

Nu har jag äntligen flyttat över alla inlägg till denna bloggen. Nu har jag bara lite bilder kvar att flytta. En annan design kommer komma upp så småning om....


12/11-10 Informationsmöte om Au pair i USA

Jaha då sitter jag i min säng med datorn igen då, fast i Växjö nu. Jag pluggade ju inte speciellt mycket idag heller! Men jag kom en bit med "starta eget projektet" i småföretagandet i alla fall.

Ikväll har jag varit på informationsmöte och intervju om Au pair i USA. Det verkar jättespännande och roligt. Plus att jag måste bli bättre på engelska så varför inte få visum i 13 månader, bo i USA med gratis mat och boende, 6000 kr i månadslön, 2 betalda semester veckor och 1 månad för att resa runt i USA på egen hand. Jag tycker att det låter rätt okej i alla fall :) Få se om det blir av till hösten kanske, det är inte omöjligt.  




12/11-10 Födelsedagsmiddag

Jag kom precis hem från en födelsedagsmiddag hos familjen Lorentzon. Vi passade på att fira båda Henny och Mange. 

Men nu ska jag nog snart sova det blev inte speciellt mycket plugg idag så jag måste plugga massor imon och dessutom är jag skit trött!  



Den goda (och nyttiga) desserten, glass och varma bär, mums!


Moa och Henny (födelsedagsbarnet)




11/11-10 sovmorgon

Jag tog sovmorgon idag och sitter nu med datorn i sängen, haha oj tittade precis på klockan och den är visst 14.30! Fan jag som skulle plugga idag. Jag har skit mycket i skolan tills nästa vecka matte, pojektarbete, småföretagande, svenska och prov i geografi.... Nej nu blir det att kolla på julkalender och sen plugg!





10/11-10 Julfest på Amigo!

Jag skulle ta det lugnt igår kväll så var det ja, men så blev det INTE! ;) Istället drog jag med, syrran, alle och filla till julfesten på Amigo i Emmaboda!!

Vi bestämde oss ganska sent att vi skulle gå så vi 4 sjöng lite singstar och lyssnade på några partylåtar innan vi gick till Amigo och dansade loss! Kvällen blev högt över förväntan, tack allihopa!!

Singstar


jag, filla och alle




Syrran


Alle och me




Dansgolv nr 1


Dansgolv nr 2



10/11-10 Började pynta våra skåp

Fredag igen då och jag hade egentligen tänkt gå ut ikväll men jag har ont på en punkt i bröstkorgen. Jag vet inte vad det är men det är väl bästa att ta det lungt ikväll i alla fall..

Idag i skolan började vi pynta våra skåp



och min klass har bestämt sig för att ha grinchen-tema!
P

En video - En religionslektion med Fredrik Kjällbring^^


Videon från religionen i måndags ;)





Och inte nog med detta! idag tittade vi på film... vafan typ porr, i skolan? och på religionen dessutom! Där det handlade om munkar som har kyskhetslöfte. Man sluta aldrig att förvånas..


9/12-10 Glömde bort...


Ojdå glömde visst bort att jag hade en blogg hehe^^ Hm vad har hänt sen sist? Det kommer jag fan inte ihåg... Tiden går så jävla sjukt fort så jag har tappat tidsuppfattningen!

Men min familj har i alla fall beställt en resa till Thailand nu, längtar som fan!! Just det jag har ju fått tillbaka min kamera med så jag får väl börja ta lite bilder igen. Men nu måste jag fortsätt att plugga...

3/11-10 Städat och julpyntat

Nu har jag städat och Julpyntat i lägenheten!

Jag har lånat mammas kamera för min är på lagning men nu har jag lyckats ta sönder den också!! Men imon kommer pappa och då ska vi i alla fall hämta min kamera igen. Där av dålig Iphone-bilder.



 
 

30/11-10 -10STUDENTFEST (70/80-tals tema)


När jag kom hem från köpenhamn så var det dags för STUDENTFEST!! Julia och Karin kom till mig och vi lyssnade på 70/80-tals musik, fixade oss, dansade och taggade inför kvällen.

Bussen som vi skulle ta in till stan kom inte så vi började springa in till stan istället! Efter ett tag kom det en bil som stannade när vi försökte lifta och han körde in oss till stan, snäll människa!!

Bussen hem gick inte då vi trodde att den skulle gå men då hade jag fätt nog av tåg och bussar för den dagen så då tog vi taxi hem! Jag fick en nattgäst också, julia <3















30/11-10 Studieresa till Köpenhamn

Vi åkte till köpenhamn gick en runda med Manne ( vår lärare) sen gick Jag, Josefin och Emma till McDonald's och efter det blev det en runda på ströget

TOG FEL TÅG!!
Men det roligaste på den resan var att jag och josefin hoppade på fel tåg när vi skulle hem!! Vi skulle precis hopp av för vi förstod att det var fel tåg men då stängdes dörrarna och tåget började köra! haha xD Vi försökte ringa och säga det till resten av klassen men vi fick inte tag i någon! Vi hade inga biljetter heller.  Men iaf så hoppade vi av vi nästa station och väntade på nästa tåg och hoppade på det och som tur var det rätt!



Tåg till Köpenhamn kl 08.11






I Köpenhamn














29/11-10 Måndag

Idag vilade jag från träning eftersom att jag körde världens jobbigaste träningspass igår! Så efter skolan handlade jag, cyklade sedan hem och vilade en stund, städade och pluggade. Spenderade även 2 timmar framför tv, målade naglarna rosa (till studentfesten) och packade inför imorgon.

Imogon
klockan 8 bär det var till Köpenhamn på studieresa med geografin och på kvällen är det STUDENTFEST!! Så jag hinner inte med någon uppdatering imon men på onsdag kommer det bilder.


28/11-10 Helgen

I fredags var det adventsfirande i kyrkan. Vi slutade klockan 2 och efter det blev det stan en sväng med Emma och Josefin. 

Fredag och lördagen har spenderats i sporthallen i Emmaboda eftersom att det va JulKul cup!! På lördagsnatten var finalerna slut kl 02.00. Syrran spelade och dom vann hela skitet, grattis! Jag saknar fotbollen så sjukt myk, många i laget har jag spelat med själv och då känns det ännu värre.

Kyrkan


Stan


Stan


Vinnarna av 2010 upplaga av Emmaboda IS JuKul Cup!!



26/11-10 I'm back

Ni trodde väl inte att ni skulle slippa mig!? Jag har bara inte haft någon lust att blogga på ett tag. Så här kommer en sammanfattning av min vecka.

Måndag: Prov i religion, köpte biljett till studentfesten som är på tisdag nästa vecka (30/11) och fick information om studier i USA!




Tisdag
: Vi hade halvtemadag i religion och jag cyklade hur jävla långt som helst + intervaller på träningen.


Onsdag
: Frukost på sängen..... Tränade gym och diskus. Efter det hade vi FIG-aktivitet, curling.





Torsdag
: För mycket snö gick ju fan inte att cykla till skolan knappt!! Hatar snö!! Fått kontakt med mina släktingar som bor i USA! :D





18/11-10 dagen började 05.30

Jag steg upp 05.30 för att köra vattenpass innan skolan. På eftermidaggen var jag med på idrotten i skolan för första gången på hela gymnasiet (eftersom att jag får FIG har jag inte idrott med klassen). Så när jag slutade 15.30 hade jag redan fått avklarta dagens 2 träningspass.

Nu ligger jag i sängen och ska vila lite innan jag ska ... hm vet inte.. har ju ingen läxa tills imon :D så det blir nog till att slappa för en gångs skull!!!


16/11-10 Tisdag

Sov 8 timmar inatt, duktigt. Jag ska verkligen försöka sova minst 7 timmar varje natt nu, jag behöver verkligen det!

 
Efter skolan idag var det kungsmadspass, sen stack jag och handlade, lagade mat och kollade på tv. Men nu är det dags att plugga lite inför det nationella provet i svenska imon uppsatsskrivning i 5 timmar mm kul... 

Hehe besökte city gross i helgen


15/11-10 Studiedag

Ledig idag ju så jag sov jättelänge, skönt. Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket vilket känns jävligt bra
måste tagga ner lite
! Joggat, gjort läxor (hehe lite iaf) och tittat på tv bla Böda Camping och idag var dessa goa skåningar med.




15/11-10 Kalas för mitt kusinbarn


Jag sov ganska länge och när jag vaknade så var hela huset fullt av människor, mamma, pappa, moa, tessan, jimmie, jonny, erika, linus, kent, susann, eddie och massa hundar.

haha aja jag åt iaf frukost, skickade in projektplanen och sedan bar det av till Nybro för lite kalas för mitt kusinbarn Melvin.

Sedan direkt från Nybro till en trevlig kväll i växjö.

Kalas





Kusin Jonny




15/11-10 Ett besök på Ikea med gottlänningarna + släktmiddag

I lördags morgonen steg vi upp och åt frukost och körde sedan till Ikea i kalmar. Egentligen åkte vi dit för att tessan och jimmie skulle handla men mamma och jag kom ändå hem med mer grejer än vad dom gjorde, förvånande!

Eftersom att det är så jobbigt att gå på ikea var vi tvugna att äta lite också

Jimmie och tessan


Jag och mamma


Herregud det där är inte min mamma...


Tessan och jimmie


Jag och allt vi handlade

Klockan 6 var det dags för släktmiddag hemma hos oss så då kom ytterligare lite släkt från pappas sida. På kvällen satt vi sedan nere och slötittade på en film undertiden vi pratade en massa.


Släktmiddag

15/11-10 Coach-middag

I fredags efter skolan tog jag och julia bussen till telleborg för en coach-middag hos krille (vår tränare), stina och erika kom också dit. Vi åt tacos, pratade massa och kollade på gamla bilder på krille då han var aktiv. Han har bott i USA och plugga på collage samtidigt som han fick bra träning där. Jag funderar också på att göra det, hade varit sjukt kul!! Måste bara få ett stipendium först annars blir det för dyrt!

Min tränare krille


Senare på kvällen tog jag tåget till emmaboda och ännu senare på kvällen kom gottlänningarna, kusin tessan och jimmie. Det var länge sedan vi träffades så det var på tiden!


12/11-10 Måste börja sova igen

Varför måste jag göra allt i sista stund? Igår var det de muntliga nationella talet i svenska som jag satt uppe med till 02.30 och idag geografin! Jag måste börja sova igen, men jag har fan inte tid med det. Ett helt jävla paket glass har jag smält i mig med men gott var det!

Fredag
imorgon då (elr idag kanske man säger) och sen 3 dagars välbehövlig ledighet! Fast kommer jag vila upp mig då, nej för det hinner jag inte, åhh! Godnatt


Gott!!!



11/11-10 Kastade diskus för första gången på ett år

Igår kastade jag diskus för första gången på ett år (utan att känna av någon skada). Det var faktiskt kul även om jag vet att det kommer att dröja ett bra tag innan tekniken är på plats igen. Men säsongen 2011 då får ni andra se upp för då kommer jag tillbaka, hehe om jag inte skadar mig igen vill säga.


Good memories UngdomsFinnkampen 2009 på Ullevi



9/11-10 Skippade skolan och planerar resa till Thailand

Jag skippade skolan idag. Jag skulle bara haft en onödig lektion idag och eftersom att de andra 2 lektionerna var inställda, så jag tyckte att det var onödigt att cykla till skolan. Istället sov jag till kl 2. Jag hade egentligen ställt klockan på 10 för att gå upp och plugga men jag vaknade inte!

Jag har jätte ont i nacken så jag var tvungen att hoppa över träningen i eftermiddag. Så nu sitter jag att gör geografiläxa där jag har i uppgift att planera en resa till Thailand. Jag och min familj ska åka till Thailand i 3 veckor på jullovet (vi ska ta sista-minuten) så tänkte att jag kunde ta två flugor i en smäll (fult ordspråk), måste ju ändå ta reda på lite om Thailand innan vi åker dit.


Längtar till Thailand!!


9/11-10 älskar att jag har sovmorgon på måndagar

Det är aldrig fel med en sovmorgon och speciellt inte på måndagar, det brukar behövas efter en helgen!

Idag har jag inte gjort så mycket, det har varit en ganska seg dag. Skola började kl 11 efter de rehabträning på ryggis, sen vila lite och äta. Resten av kvällen har jag bara suttit med massa läxor framför mig, men inte fått gjort alls speciellt mycket.

Men nu måste jag skriva lite på svenskatalet och sen blir det nog till att titta på Böda Camping på kanal 5 play innan jag kryper ner i sängen.


Böda Sand <3 den bästa platsen i sverige och man ser ju på bilden att det är många som håller med mig!

 


7/11-10 Förfetst, utgång, eh typ efterfest



När jag hade varit i sporthallen och kollat på när syrran spelade damcupen tog jag tåget till växjö. klockan 8 kom Julia och hämtade mig och vi körde till nikki i alvesta för lite förfest. Sen buss in till växjö, lite förfest på donken och sen drog vi till sports och pauze. Träffade massa nytt (och gammalt) trevligt folk, lyckad kväll/natt.

Massa bilder!

förfesten



Förfesten


Förfesten


Förfesten


Haha dom hade nog personalfest på åhléns


Sports


Sporst


Sports


Sports


<3 Nej jag läser verkligen inte bibeln! Det är inte meningen att någon ska förstå den här bilden. Men jag ville ladda upp den för just denna bild är kopplad till ett minne^^ haha


7/11-10 kroppsanalys

Efter som att jag ska träna min mamma som projektarbete så åkte vi in till växjö och gjorde en kroppsanalys (mäter muskel -& fettmassan). När jag ändå var i växjö passade jag på att träna i gymmet på idrottskleniken. Efter det åkte vi och köpte sushi och sen åkte vi hem till emmaboda igen.


4/11-10 slapp, slappare, slappast!!

Jag sov till halv 11 då jag gick upp och åt frukost. Sen gick och la mig igen tills jag var tvungen att stiga upp för att gå till tandläkaren klockan 2. När jag kom hem orkade jag inte göra någonting så då slappade jag lite till. Utbrände innan man änns har hunnit gå ut skolan illa! 

Men framåt kvällen började jag känna mig lite piggare och körde ett träningspass (precis som i måndags och tisdags i vårt hemmagym) Efter det blev det film och bastu.

Och nu har jag faktiskt precis läst en bok, Livskraft som är skriven av Tanja Djelevic (Svensk PT i Hollywood). Jag hatar att läsa men jag tyckte att denna boken var inspirerande, jag vill ju kanske också bli PT.



4/11-10 Tjejkväll

Igårkväll hade vi tjejkväll hos mig, vi snackade och tittade på film. Vi började prata om balkläningar och några hade redan varit och pratat med en som skulle sy klänningen åt dom. Herregud jag får panik man kan väl inte tänka på balen än!? Det är ju länge dit! Fast i och för sig det kommer ju gå jävligt fort!!

två av girlsen (bild från i sommras )


2/11-10 Vetlanda

Ikväll har jag, mamma och syrran varit i Vetlanda och hälsat på några kompisar till familjen. Vi kollade såklart på Böda Camping, längtar tillbaka!

Sen åkte vi till mcdonalds och skämde ut Simon (han jobbar där). Vi gick in på mcdonalds med ölandstek dunkandes i min högtalare! Mig gjorde de ju inget att alla glodde som fan för jag känner typ inga där men gissa om det var någon som skämdes! Haha


foodtime



31/10-10 Bjudna på middag

Idag har familjen varit på middag hos några vänner i deras nya lägenhet. Till mat fick vi potatisgratäng och fläskfile, älskar den maten!! Haha till efterrätt fick vi magnumglassar och jag kände mig lite handikappad som var tvungen att äta pinnglass med sked! Men man får väl skylla sig själv att man tvunget måste gå och slå av tänderna...


Den ena snyggingen vi träffade var emelie och den andra... (gammal bild)


...mirre (oxå gammal bild)


31/10-10 Halloweenfest

Det jag verkligen jättelänge sedan jag träffade min släkt. Träffade väl dom typ någon gång innan sommaren, dåligt av mig eftersom att den närmste släkten bor i emmaboda...

Så igår vi fixade en halloweenfest för släkt och vänner till familjen.  Och det blev en väldigt trevlig kväll måste jag säga :)

Bilder ifrån igårkväll

Ella och frida


Emelie och jag


Mögliga monsterpizzor ;)



Avhuggna fingrar




Frida, jag, moa


Pappa


30/10-10 Hela tänder igen!

Det hände en sak till på stundetfesten som jag inte berättat. När vi skulle cykla hem så satt jag på pakethållaren men trillade av cyklen med ansiktet rätt ner i asfalten!! Mina 2 framtänder gick av!

Men igår (fredags) så var jag hos tandläkaren så nu har jag 2 hela framtänder igen! Men jag har fortfarnade jätte ont och kan typ inte äta.

Bild innan tandläkarbesöket




STUDENTFESTEN!!!

Jag skippade den sista lektionen och nu är jag hemma och taggar inför STUDENTFESTEN ikväll!!!!!!!!!! Det kommer bli så jävla sjukt kul för jag är taggad som fan!!!

Först ska jag och några andra tjejer till Josefin och fixa oss, sen på förfest med resten av klassen och slutdestination GRACE där det kommer vara skit mycket folk!!! :D


BILDER från förfesten med klassen

visst är jag läskig!? ;)














Inga kommentarer på den här kvällen det var galet, jag var galen!!!!


26/10-10 Jag har bestämt att jag inte har något prov imon!!

Min Facebooks-status: Kan inte alla i SP08D skolka ifrån Naturkunskapsprovet!? Haha efter några minuter var 7 pers på, se vi får se hur många som kommer till skolan imon^^ jag är en av dom som INTE kommer iaf!!!

Istället för att plugga på provet så kör jag film-maraton inatt!! (Y)



Dagens outfit


25/10-10 Back in Växjö

Ja, då var jag tillbaka i växjö igen. Jag har precis slagit igen matteboken och lagt mig i sängen. Undra när man får göra omprov.....

Jag vet fortfarande inte vad jag ska klä ut mig till på torsdag på studentfesten och inte på lördag heller för den delen


24/10-10 sjukt gott

Kom precis hem jag har varit och ätit mat och lingonkaka hos farmor. Lingonkaka låter kanske inte så lockande men det är sjukt gott!

Nu blir det att plugga MATTE, prov imon! Kommer gå skit.....


Lingonkaka och vanlijsås <3

22/10-10 Bara en vecka kvar till Höstlovet

Tjoho! Helg igen då. Men tyvärr kommer denna helgen bestå av PLUGG, har prov i Matte C på måndag och Naturkunskap på onsdag :( Men sen har man ju en hel veckas lov framför sig.

Nu ska det städas för Jullans och min lägenhet ser förjävlig ut! Och sen blir det till att åka till familjen i Emmaboda.

Dagens outfit

Nej det är inga ljusa fläckar på mina byxor, bara solen ;)

21/10-10 eh.. aj

Kort sammanfattning av min dag
*Vattenpass 06.30
*Skola 8-15.30
*Träning i skolans gym på håltimmen
*Hem, sov i 2 timmar

Jag har träningsvärk som fan! Jag kommer inte kunna gå imon! Och gissa vad står på träningsprogrammet imon!? Jo GYM!! Och så har det kommit snö nu också, USCH!

Just det har beställt klipptid till nästa vecka med, verkligen behövligt!

Eftersom att jag har tränat så mycket denna veckan så tycker jag en bild från träningslägret i Italien tidigare i år passar bra

19/10-10 Köpt biljett till studentfesten

Idag var det dags att köpa biljett till studentfesten som är nästa torsdag, Halloweenfest!! Alla hundra 180 biljetterna som såldes på katedral tog slut på 10 min, tycker lite synd om de som inte fick någon. Men de går säker att få tag på en biljett från andra skolor... 

Alla ville tydligen ha biljetter till denna studentfesten så det blev en rätt lång kö!


Det var typ bara 20 biljetter kvar när jag hade köpt, hade ju dött om jag inte fick någon!


Nästa trosdag då, då blir det STUDENTFEST! :D



Nu kom jag hem ifrån träningen för en stund sedan och ska äta och titta på tv.

Dagens outfit


måndag 18/10

Mamma körde mig till skolan idag från Emmaboda och givetvis så fastnade vi i en bilkö, det hade hänt en olycka. Men jag lyckade komma i tid till skolan iaf! Efter skolan blev det träning och när jag kom hem råkades jag somna och sov i en timme... SKÖNT! Ikväll hade Jullan och jag tvättid och så blev det biggest loser och den nya top model, och 4 tal matte...

Om 2 veckor börjar programet Böda Camping, där jag jobbade. Bilden är alltså från i sommras.


16/10-10 Utvecklingsdag

Nu kommer pappa snart och hämtar upp mig för vi ska på utvecklingsdag med IFK Växjö. Lite träning efter det när man ändå är på vallen?


15/10-10 UTLÅST!!!!!!!!!!!

När jag hade varit i stan idag och var påväg hem märkte jag att jag hade tappat mina nycklar! Jag cyklade tillbaka och letade men hittade inte dom. Jag ringde till pappa och han ringde till min bästa vän securitas^^. Jag råkades somna i trappuppgången i 40 minuter men sen kom dom äntligen och öppnade min lägenhet!! :D

Men det är så jävla typiskt mig att tappa bort mina nycklar så der finns inte!! xD

räddaren i nöden

FIG-Tjejkväll (onsdag)

Vi gjorde fruktsallad och kollade på what happens in vegas!









13/10-10 underbara onsdagar

Slutade 08.50 så nu sitter jag här framför datorn. 

Schemat för idag
*Plugga
*Fixa lunch
*Träna
*Duscha 
*Plugga
*Laga kvällsmat 
¤ TJEJKVÄLL med girlsen på FIG <3







Puss

Fixat photoshop express i iphonen

13/10-10 Räkning från secutitas

Hm fick detta papper idag, inte så kul!! RÄKNING FRÅN SECURTAS FÖR UTRYCKNING!! Efter vår "LILLA" FEST för någon tisdag sedan.....




12/10-10 Vilan är slut och nu börjar hårdträningen!!

Mamma skörde in mig till Växjö och jag hade en lektion innan det var dags för träning. Som sagt, nu är vilan slut och HÅRDTRÄNINGEN tar sin början! Kungsmadspass idag = träningsvärk imon!! Nu sitter jag och äter och sedan blir det nog till att plugga matte och gå och lägga mig tidigt.

Just det! Det är ju EM-kval ikv, Holland - Sverige!!

Dagens outfit

Jag har ju inte kunnat ladda upp blider på ett tag så här kommer massa












10/10-10 Slapp-dag

Som sagt så åkte jag hem till Emmaboda och när jag kom hem drack jag 2 liter vatten och gick och la mig i min säng och sov, välbehövligt!! 

Tänkte faktiskt gå ut igårkväll (lördags) med, fast i Växjö. Men jag känner att jag börjar komma inte på "sommarspåret" ( =festa HELA tiden) så för en gångs skull tog jag mitt förnufft tillfånga och stannade hemma och tittade på film med syrran istället.

Jag är ju trots allt friidrottare så jag får allt ta och skärpa mig!!!

Detta var filmerna vi såg

9/10-10 Fredagkvällen utgång i Kalmar

Jag kom till Kalmar kl 21 och då gick jag till donken och sedan tog jag bussen till kagg där Boa mötte mig. Vi gick till hans lägenhet där det också var 4 andra goa killar. Vi drack lite och sen stack vi ut!

Det blev Pallas där Erik Hassle var och spelade och sen Bistro och sedan Pallas och sen bistro igen, haha! Klockan 3 drog jag och 3 av killar tillbaka till lägenheten och sov. En jävligt rolig kväll, tack grabbar!! Klockan 12 dagen efter blev det frukost på en pizzeria innan jag tog tåget hem till Emmaboda.

Pallas


Erik Hassle

JA min kamera har gått SÖNDER och Iphonen har inte världens bästa kamera precis.....


9/10-10 Fredag eftermiddag

De två första lektionerna var inställada så jag började inte förräns kl 1. Efter skolan blev det stan med nikki, julia och josefin.

jag och nikki



Efter det följde jag med josefin hem och kollade var hon bodde. Vi bor jättenära varnadra utan att har vetat om det!


Sedan stack jag hem, städade och packade och begav mig mot tågstationen!!


8/10-10 Nästa varit vaken i 60 timmar i sträck!!

Natten mellan tisdagen och onsaden: 3 timmars sömn
Onsdagen: ett träningspass på 2 timmar
Natten mellan onsdagen och torsdagen: 0 timmars sömn!!!
Torsdagen: ett vattenpass kl 06.30
(+ att jag var med lite på idrotten och spelade fotoll med killarna och karin)

Så går det om man inte gör sitt skolarbete i tid! på onsdagskvällen började jag med pluggandet typ kl 20.00 och satt med det ända till 05.15 på torsdagsmorgonen! För 06.00 på torsdamorgonen cyklade jag hemmifrån för att ha ett vattenpass innan skolan skulle börja!! 8 - 16 gick jag in skolan och när jag kom hem till lägenheten städade jag och tänkte att jag kunde vila en halv timme och sedan titta på film. Men jag vaknade inte av alarmet och sov i 15 timmar ist!


Det var nog tackvare 6 lite Coka Cola som jag kunde hålla mig vaken hela torsdagsnatten

7/10-10 Klockan är nu 05.57 , ha inte lagt mig än!!

Klockan är nu 05,57 och jag har inte gått och lagt mig än!!!!! Och nu ska jag sticka på träning och sedan skola från 08.00 tilll 15.40!!! jag kommer dö, har inte sovit en enda minut inatt för jag har pluggat!!!

6/10-10 Kariärrådgivning & Idrottskleniken

Jag har vilat lite och lagat mat. Nyttig har jag ju blivit nu så det blev grönsaker, stektägg och makrill filè. Snart ska jag ha kariärrådgivning och efter det ska jag till idrottskleniken och träffa en av mina sjukgymnaster, få se vad det blir för kul att göra idag. Vi hörs sen.


5/10-10 skolk, prov, chill & svenskabok

Jag var hos "sjukgymnasten" idag ist för i skolan på förmiddagen. Jag övade på provet som jag hade i eftermiddags och det gick ganska bra faktiskt, tror jag. På vägen hemma passade jag på att handla och det är skit dyrt med mat ju, billigare att handla skräpmat, men sånt är det ju slut på för min del!

Nu siter jag och äter samtidigt som jag kolla på tv på datorn. Snart ska jag nog gå en runda innan jag börjar läsa boken i svenskan som är på 270 sidor. Den ska vara utläst tills imon (egentligen förra veckan) och dessutom måste man skriva läslogg också, så jag har att göra inatt!


Vadslagning! 4/10-10

Från och med idag har jag och julia slagit vad om att vi inte ska äta varken godis, chips, glass, kakor, pizza, läsk och sånt fram till höstlovet den 28 oktober! Undantag: Alkohol..... Den som äter innan den 28:e får diska den andras disk i 2 veckor. Jag tänker inte förlora!


Dagens outfit 4/10

1

Lördagen 3/10-10

Pappa väckte mig kl 10 jag gick upp och åt frukost och började plugga lite, men tröttnade ganska snabbt och gjorde annat istället.... Gick en runda med m&m´s hund och fick lite pengar för det, åkte bort och kollade på en kompis nya lägenhet, lysnnade musik och så gjorde jag faktiskt ett armband.

Framåtkvällen åkte vi bort på födelsedagsmiddag hos några vänner till familjen där det bjöds på god mat och äppelpaj med vaniljsås, mums! Vi spelade sällskapsspel och pratde ända tills vi åkte hem framåt 12. En mycket trevlig kväll!!


Kvällens outfit


 Jag ska bli bättre på att ta med mig kameran!!

Fredagen 3/10-10

I fredags så provade vi STUDENTMÖSSOR! Det känns helt sjukt att jag tar studenten nästa år, jag kan inte fatta det!!!På lunchen hann jag med att träning lite i skolans gym också. Och sen var jag tvungen att gå tidigare från den sista lektionen för att hinna med tåget till Emmaboda.



Pappa och syrran mötte upp mig vid stationen och så bar det av mot kalmar för en shoppingtur på modehuset där vi mötte upp mamma. När vi kom hem till Emmaboda igen blev det idol och taco och efter det så pratade vi om Thailands resan som vi ska göra i vinter.

Jag har shoppat 3/5 dagar denna veckan och jag som sa att jag skulle försöka leva bara på studiebidraget denna månaden, jag fattar inte hur en del kan göra det 1050 är ju skit lite!!
Jag ger redan upp efter 5 dagar, det går helt enkelt inte!!








30/9-10 Glass & tidningar

Att äta glass och läsa tidningar hör till när man är hemma och är lite smått sjuk.


29/9 Kort skoldag

Jag försov mig inte idag, yes ett framsteg. Jag hade bara en lektion idag så jag slutade 08.50, det kan man inte klaga på!

Resten av dagen har jag bara sovit och legat framför datorn... Så nu är det dags att ta tag i pluggandet, 300 sidor svenska tills imon + läslogg och jag har inte börjar än, DÖ!

Just det Felicia ska fixa min header så att den blir lite bättre, för jag fattar ju inte hur man gör sånt...


29/9-10 Ego

Jag är hemma från festen nu. Jag har inte tagit egobilder på aslänge så kände för att göra det! Så här kommer lite bilder.

    

28/9-10 Shopping

Jag försov mig typ en timme idag! hehe inte bra det händer lite för ofta nu för tiden! Efter skolan stack jag ner till stan, idag igen. Shoppade en vit kofta, 3 ringar, en zebrarandig kavaj och ett armband. Senare ikväll blir det FEST, tjoho!! Det är sådant man gör varje vardagarna när man flyttat hemifrån ,istället för att plugga. Skojar bara, men ibland så ;)


Ringarna


Armbandet                                        me


27/9-10 Idol, plugg, shopping & träning

Jag har ju haft mycket skadeproblem men idag joggade jag för första gången på 1 år! Jag körde även ett rehab-pass med en av mina sjukgymnaster.

Just nu sitter jag i soffan och äter medans jag tittar på Idol. När det är slut så måste plugga, plugga och plugga!!

27/9 Åå vad arg jag blir

Innan jag och julia skulle cykla till universitetet idag på morgonen skulle jag pumpa mitt däck, men när jag skulle göra det så skruvade jag bort ventilen och all luft åkte ur och det gick inte att pumpa upp igen... snacka om att man blir sur! Så jag fick ta min gamla skitcykel ända ut till universtitetet och det är en bra bit.

Väl där så var det en lärare som pratade om Programmet coaching and sport management och om FPC (friidrottensprestationscentrum) det verkade skit bra och kul. Men innan jag pluggar vidare ska jag ut och resa!!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att min matte-C-lektion ska börja. Sedan hinner jag nog med en sväng på stan innan det är dags att cykla till V-vallen för träning med en av mina sjukgymnaster.   


27/9 Hur ska man hinna med allt!?

Jag kom till min lägenhet här i Växjö för en stund sedan och nu ligger jag i min säng och tänker. Hur fan ska man hinna med allt!?

 Jag vill shoppa, gå på bio, umgås med kompisar och släkt, ta körkort, gå ut på helgerna, resa över hela värden, leva livet helt enkelt. Samtidigt som jag vill satsa på friidrotten och bli riktit bra och på allt detta så har jag skolan med massa plugga också och eftersom att jag inte bo hemma måste jag städa, diska, handla, laga mat mm. Egentligen skulle jag vilja ha ett jobba med, men det är uteslutet för länge sedan! Hur ska man hinna med allt man vill, jag fattar inte!!

Haha varför började jag ens att blogga när jag redan har förlite tid? Hmm... jag vill nog helt enkelt komma ihåg allt roligt som har hänt i mitt liv, antar jag.

Men nu måste jag sova. Imorgon klockan 09.00 ska jag på FPC-information på universitetet, det blir nog spännande. Men som sagt ,jag har ju lovat mig själv att sova mer så godnatt.


me and my sister, Ayia Napa 2010 <3


23/9 IT'S TIME FOR A CHANGE!!!!!!!!!!!!

Som sagt, så här kan man inte leva för alltid, då skulle jag vara död iaf utsliten om bara några år! Jag har levt en dröm i 3 månader nu. Men nu är det dags att vakna upp ur den underbaraste/bästa/galnaste drömmen av dom alla och komma tillbaka till verkligheten igen!! Men så kul som jag har haft, det kan jag leva på RESTEN AV MITT LIV, det finns ingen som kan förstå det, så jävla BÄST som det har varit!!! Men som sagt tillbaka till verkligheten nu!

Saker som ska förändras nu!!
 
* Från alkohlist (nästa iaf)  ---> nykterist (förutom studentfrsterna såklart!)
* Från typ max 5 timmars sömn/natt  ---> minst 7 timmar/natt
* Från att inte gjort en ända läxa ---> att göra (nästa) alla läxor
* Från att bara äta godis, rostatbröd & nutella  ---> Nyttig mat & absolut INGET godis!
* Från att tränat 10 gånger på hela sommaren ---> minst 5 gånger i veckan (nu i början iaf)

FEST, 40 pers, en tisdag = SECURITAS!!

Hehe ja vad ska man säga!? Jag hade fest i tisdags i min lägenhet! Det kom typ 40 pers! och det SPÅRADE UR! En fick vi skicka hem kl 9, två stycken kl 10 för dom hade spytt osv... Folk var ganska fulla kan man säga och massa saker gick sönder xD mitt skrivbord, sängen rasade ihop, lampan gick sönder, garderåpsdörren mm. Jag får ju inte glömma att berätta om spyhinken på balkongen, typ 4 pers som spydde i den, usch! Vi spelade hög musik och hoppade och skrek så typ halv 1 kom AECURITAS och ringde på dörren :S 

Konvensation med SECURITAS!
Jag bara: "jag bor inte här"
Han bara" nehe, kan jag få prata med den som bor här?"
Jag: Det går inte..
Han: varför inte då?
Jag: hon sover
Han: deckat då elr?
Jag: he a...
Han: du kan ju säga till den som bor här att det kommer en räkning sen....
Jag: jaha okej, det ska jag säga.
HAHA skrattade ihjäl mig!!

Kul var det men det ska inte göras om i min lägenhet igen!!


Hade lite förfest för brudarna innan killarna kom




behövs ingen bildtext...


min säng!!!

9/9-10 borde egentligen sova för länge sen....

Tjo! He som sagt så borde jag egentligen sova nu, för jag ska upp klockan 6 imorgon! Jag sov dessutom bara 4 timmar inatt... Vad gör jag då upp klockan 2 denna natt också!? Jo, jag har packat för imorgon bär det av till västerås och skol-SM i friidrott (jag är skadad så jag ska bara heja på). Iaf igår var jag och köpten en megafon, haha alla kommer att vara så trötta och irriterade på mig efter dessa tre dagar, men bryr jag mig? Nej, Växjö FIG ska ha den bästa hejarklacken!!!

Jag kommer hem sent på söndag så uppdaterar efter skolan på måndag! puss så länge


Förförfest, förfest, inflyttningsfest & Oléo! 9/9-10

Lördagen! Först hade vi förförfest hemma hos jullan och mig. Sen stack vi till några killar på förfest och efter det vidare till inflyttningsfesten! Träffade mycket folk jag inte träffat på läng, så det var skitkul! Klockan 23 drog vi vidare till Oléo där vi dansade tills klockan 2 när det stängde. Blev så klart en hamburgare innan vi stack hem och sov till 3 dagen efter


9/9-10 En trevlig fredag kväll/natt/morgon

Just det, helgen den var nice! På fredagen gick jag ut med brudarna från Emmaboda!! Kul att träffas det var ett tag sen nu ju, tyvärr. Vi gick till Sports och Pause och chillade. När krogen hade stängt så råkade jag följa med 2 killar hem och kom inte tillbaka till jonna (där vi skulle sova allihopa) förän typ, typ sent och då var alla sängar/madrasser upptagna så jag tog mattan och gick in och sov i det lilla köket, men det var trevligt!


2/9-10 från elitidrottare till alkis.....

Nu när valpen sover passar jag på att blogga lite.
hm a.... i sommar har jag typ gått från elitidrottare till alkis!! Det känns ju bra...

Nej men såhär var det!

Jag har haft mycket skadeproblem och dagen efter sommarlovet så slog jag i mitt kän och tog upp skadan igen, fick hoppa på kryckor och då försvann hela säsongen! Jag blev så sur så att jag struntade i all träningen (rehab, typ) och bara festade hela sommaren istället!

Men nu har skolan börjat och jag har fått en ny tränare på FIG (friidrottsgymnasiet) och han är verkligen grymt bra!! Jag började få tillbaka motivationen men i lördags var jag på krogen och då fick jag en dörr på hälsenan så att det börjar blöda och efter det kunnde jag typ inte gå! Har man otur eller!?

jaja skol-SM nästa helg (jag ska bara följa med och titta) och efter det är det VILAN (=ingen träning, fest istället) i 3 veckor men efter det ska jag komma tillbaka och bli grymt bra!!! 

Men till dess fortsätter jag att vara CRAZY och lever livet som det borde levas!!

2/9 sitter valp-vakt (skönt, kan behöva en lite paus från mitt galna liv!)

Idag är jag inte i skolan för jag sitter valp-vakt! Igår var vi nämligeni halmstad och hämtade en liten wippetvalp. Eftersom att jag bor i växjö och valpen ska vara hos min familj i emmaboda beslutade jag mig för att följa med till emmaboda och sitta valpvakt idag ist för att gå på friluftsdag (är lite sjuk och skada i axeln, hälsenan dessutom). En riktig liten busse är det, men nu har hon precis vaknat efter att ha legat på min magen en timme och sovit. Så snart ska hon få mat och sen få jag väl gå en runda med henne så att hon inte kissar inne....


AGIA NAPA, AUGUSTI 2010!!!

SJUKT, GALET OCH OFÖRGLÖMLIGT!!!!!!!


Jag och syrran i vattnet vid hotellet


jag på nissi beach!








Grymma grabbar från göteborg ;)








































31/8-10 Hej igen!

 

Jag tänkte faktiskt börja blogga igen, ett tag iaf ;) okej tänkte först berätta lite om min sommar, som för övrigt var BÄST!!

Jag har jobbat 7 veckor på Böda Sand på öland i gatuköket och glassbaren. Så de 7 veckorna bestod av jobb (+bakfylla typ), fest på stranden, sol, bad, afterbeach, snygga killar, sena kvällar (var uppe till kl 08.00 ibland)!! Hade jättebra jobbarkompisar och träffade fantastiskt många skönt, roliga människor, skit kul! Men sov väl i genomsnitt 5 timmar/natt i 7 veckor (=sömnbrits)

Efter de 7 veckokrna så beställde vi en sista-minuten resa till Cypern AGIA NAPA för att jag skulle vila upp mig och bli lite brun. Men man åker inte till Agia Napa och går och lägger sig tidigt!! På dagen blev det sol och bad (nissi beach herregud säger jag, massa tjejer som går toppless, strippar i vattnet och en och anna hög människa, men kul) och på kvällen blev det UTGÅNG, SÅKLART!! Typ 50 KLUBBAR PÅ SAMMA STÄLLE HELT GALET/SJUKT OCH OFÖRGLÖMLIGT, vill tillbaka nu!!! Men det som hände där får nog stanna där också haha!

Detta är illa men jag har druckit alla dagar på lovets 72 dagar utom 12, inte okej!!

Sommaren 2010 den bästa sommaren i mitt liv (hitills) kommer ALDRIG glömma den! <3


Uppdatering! :)

lördag 26/6

Jobb 09.00 till 17.00. Efter det tog jag en powernapp sedan blev det mat. Lite senare på kvällen blev det stranden igen! Vi träffade bla 2 trevliga killar från oskarshamn som vi snackade med och som följde oss hem.

 

söndag 27/7

Jag jobbade 12 timmar idag, 09.00 - 21.00!!! Sjukt jobbigt men tiden går jättefort eftersom att man alltid har något man måste göra! När jag kom tillbaka till husvagnen stod maten serverad och när vi hade ätit så åkte alla andra hem och det blev bara jag kvar som somnade som en stock efter en helg med långa nätter på stranden, lite sömn och sjukt krävande dagar på jobbet!

måndag 28/6

Jobba 10.30 -16.30. Efter det tränade jag lite, hantlar, bål och spjut. Sen gick jag till glassbaren och köpte en mjukglass och gick sedan en sväng runt campingen. Klockan 23.00 kom mamma, syrran och annelie igen, dom hade råkat köra på ett rådjur påvägen upp. Vi gick sedan en lite sväng på stranden innan det var säng dags.

 

tisdag 29/6

Igår 00.45 fick ett sms av min chef att vd hade kallat till möte dagen efter klockan 9. Så jag fick inte sova ut idag heller, men men… sedan jobbade jag 12-19, när jag kom hem tog jag en välbehövlig dusch och när jag kom tillbaka stod tacosen klar! :P Sen nu ikväll så har jag bara suttit och skrivit alla inlägg som jag legat efter med, men väntar tills jag får bilderna innan de kommer ut.


Midsommar 2010!!

Jag var tvungen att stiga upp klockan 07.30 eftersom att jag skulle börja jobba klockan 09.00 blä! Jag var i gatuköket och det var mycket folk och stressigt, men det var faktiskt roligt eftersom att vi har ett bra teamwork!

Jag slutade 17.00 och när jag kom tillbaka till husvagnen efter att ha duschat och fixat i ordning mig så hade det kommit lite folk som skulle vara hos på midsommar. Det blev grillat, potatissallad och vitlöksbaguetter, mums!

 Efter det stack jag, moa, mirre, emelie och annelie till stranden, FEST!! Det var skit mycket folk och hur kul som helst, snackade med massa trevliga och roliga människor! Elr a lite mer än bara snack blev det kanske, he ;) Det var några som hade med sig en bergssprängare så musik blev det ju med. Det var mycket liv så vakterna kom på sin fyrhjuling och då flydde alla och gömde sin dricka tills vakterna hade gått igen (dom häller ut den om man inte är 20). Klockan 3 blev det ett nattdopp, så klart!! Det var faktiskt inte så farligt kallt i vattnet, men folk tyckte vi var galna!

Vi kom i säng klockan 04.00 och jag skulle upp 07.30 dagen efter för att sedan jobba, så det blev inte mycket sömn den natten och bara 5 timmar natten innan. Men sova kan man göra när man är gammal! ;)


forts. på torsdagen

 Senare på kvällen kom min familj och 2 andra tjejer hit. Vi 4 tjejer gick ut här på Böda Sand och åt på restaurangen Yellow. Efter det så stack vi till brasan på stranden där det var fest, träffade massa roliga människor. Vi hade med gitarren, så det var några killar som spelade lite, jättemysigt!!!


Torsdag 24/6

Idag var jag ledig! Jag steg upp och åt frukost sedan gick jag ner och la mig på stranden till klockan 15.00! Jag var även tvungen att ta 2 dopp eftersom att det var så varmt. Senare på kvällen kom min familj, mirre och annelie hit. Vi 4 tjejer gick ut här på Böda Sand och åt på restaurangen Yellow. Medan mamma, pappa, lotta och tomas gick och åt på den andra restaurangen ”Havet intill”. Efter det så stack vi till brasan på stranden där det var fest, träffade massa roliga människor. Vi hade med gitarren, så det var några killar som spelade och sjöng jätte mysigt!!!


Tisdag 22/6

Idag kom jag upp kl 11 men när jag tittade ut märkte jag att det var fullt med moln på himmlen :( så då tog jag mig lite frukost och satte på en fillm, step upp 2. När filmen va slut satt jag mig lite vid datorn. Från klockan 4 var det nästa klarblå himmel :D klockan 5 stacka jag till affären och handlade mjölk och när jag cyklat hem och lämnat den gick jag ner till stranden en sväng. Jag satt mig i den vita sande, med solen i ryggen och tittade ut över havet samtidigt som jag lysnnade på sommarmusik! :) Jag hade självklart med mig kamerna och tog lite bilder också! Men nu ska jag gå och tvätta håret, sen blir det film och efter det sängen för imorgon ska jag jobba.


Måndag 21/6

Idag var jag ledig från jobbet! Jag hade tänkt att stiga upp halv 11 och gå ut och sola men jag satt framför MSN igårkväll och kom i säng väldigt sent så jag vaknade inte förrän klockan 13.00 xD Aa ja men då tog jag i alla fall med mig ett glass med yoggi och gick ut och la mig i solen i 2 timmar, skönt! Sen satt jag en bra stund framför datorn innan jag stack till affären halv 6 och handlade lite. På kvällen tittade jag på step up och kom i säng till 2 idag iaf ;)


Söndag 20/6

Först steg vi upp och åt frukost. Jag började jobbet 10.30 även idag och slutade 19.00. Fick besök av henny, syrran och mamma som kom och köpte glass av mig ;) Kom hem till ett dukat bord även idag. Men nu sitter jag själv i husvagnen för de andra har åkte hem till Emmaboda igen, men kommer tillbaka på torsdag. Pappa har varit snäll och fixat internet till mig, en glad matilda!! :D


Uppdatering! :)

Den 15/6 (tisdag) var jag på student i Torsås, Erika (mammas kusin tog studenten). Efter att hon hade sprungit ut åkte vi till lindås där det bjöds på smörgåstårta och efterrätt. Senare på kvällen var jag på syrrans cabaré och tvättade och städade.

Den 16/6 (onsdag) sov jag länge. När jag steg upp gick och la mig i solen på terrassen och åt sommarens första jordgubbar. På kvällen fick mamma åka in till akuten i Kalmar, det var någonting med gallan (vad det nu är), hon hade iaf jävligt ont i magen och syrran hade bal så jag lekte lite dj och fotograf innan hon och hennes kompisar gav sig av. Resten av kvällen ägnade jag åt att städa och packa lite.

Den 17/6 (torsdag) hm vad gjorde jag då!? inte så myk förmodligen städade, tvättade och packade typ. På kvällen var det grillkväll hos Felicia med brudarna, mycket trevligt! :)

Den 18/6 (fredag). Jag steg upp och packade klart det sista, dröjde dock väldigt lång tid att gå fram och till packa pga knät). Sen när pappa kom hem började vi packa in allt i bilen. Halv 6 kom vi iväg. Vi körde först runt city gross och handlade lite matvaror sedan fortsatte vi över ölandsbron mot BÖDA SAND! ( sveriges största camping på ölands norra udde)!! När vi kom fram fixade vi lite i husvagnen mm. Kom i säng 01.30.

Den 19/6 (lördag) var min första dag på sommarjobbet! Jag jobbar i glassbaren och gatuköket på Böda Sand och de e fan ingen barnlek, jobbigt och stressigt som fan, men kul samtidigt :) Jag jobbade 10.30 till 19.00 och när jag kom hem (till husvagnen), som kommer att vara mitt hem de kommande 7 veckorna, så hade mamma, syrran och en kompis (Henny) kommit och pappa hade grillat kött! Sedan åkte vi en lite sväng och innan vi gick och la oss så blev det jordgubbar med mjölk.


14/6-10 Söndag, Tävling och flytt + mycket mer!!!

När jag och Moa vakande åt vi några mackor med nutella på innan vi började att städa, igen! klockan 3 tävlade jag i spjut på V-vallen i Växjö. Sen städade vi det sista och packa in allt i bilden för att köra hem allt till Emmaboda hos mina föräldrar under sommaren. Jag får min nya lägenhet den 1 Augusti! :D. Slog i knät i en dörrkarm också så nu har jag bandage och kan inte böja knät :(


 *******************

15/6 ördags.. :P

I lördags var jag ganska sliten efter veckan, förlite sömn och för myk alkohol, så jag sov länge! Jag hade ingen frukost hemma, men som tur var hittade jag ett glasspaket i frysen! På kvällen kom min syrra inte till min i växjö för att hjälpa mig att städa och packa saker, skulle flytta dagen efter. Blev inte jättemycket städande eller packande precis. Istället gick vi först till McDonald's och sen till affären och köpte godis, rostbröd och nutella. Lite senare blev det pizza, öl och fotboll och klockan 01.00 gick vi till krogen och träffade några trevliga killar ;P kom väl hem klockan 04.00 och krogen stängde kockan 02.00. Hade väl inte varit så farligt i vanligafall men nu var det ju så att jag skulle tävla på söndagen, dagen efter. Blev ett antal cider den kvällen också och jag kan ju säga att det var både den FÖRSTA och SISTA gången jag drack innan en tävling!! Men man lever ju bara en gång så...........

 *************** 

BÖDA SAND

Jag kanske ska berätta att jag kommer vara ölänning de komman 7 veckorna! Jag jobbar nämligen i gatuköket & glassbaren på BÖDA SAND, sveriges största camping som ligger på ölands norra udde. Jag kommer alltså bo i en husvagn i 7 veckor, de ni ;) och på högsesongen då kan jag säga , då händer det grejer......

 ***************

En kvälls-sväng på stranden

Sen klockan 4 har det varit nästa klarblå himmel så när jag kom hem från affären gick jag ner till stranden en sväng och satt mig i sanden med solen i ryggen, tittade ut över havet och lysnnade på sommarmusik! Råkade dock tappa min kamera i sanden så nu går inte linsgrejen igen , klumpigt!

 ***************'

jobbade 10.30-21.00

Tjo på er! Jag har jobbat hela dagen från 10.30-21.00 och när jag kom hem var jag tvunget att städa i husvagnen (famlijen kommer imon). Sen duschade jag och nu kom jag nyss från disken gahh vilke dag! Men imorgon är jag ledig! :D Men det är alltså därför jag inte uppdaterat i dag. Och vet ni? Man blir typ inte hungrig när man jobbar i gatukök!! Och jag som brukar äta som en häst i vanligafall!

Detta har jag ätit idag:
Frukost - Havregrynsgröt
Lunch - en halv vattenmelon
Kvällsmat - ett knäckebröd


14/6-10Lördag, städning typ

hm... vad gjorde jag i  lördags!? Jag sov nog rätt länge. På eftermiddagen/kvällen kom Moa in till mig i Växjö för att hjälpa mig att städa min lägenhet, tack <3, jag var ju tvungen att flytta dagen efter. När hon kom gick vi först till McDonald’s och till affären och köpte godis, rostbröd och nutella. Sedan var det städning och packning som gällde! På kvällen blev det pizza, öl och fotboll och lite mer städning innan vi tog oss en kvällspromenad (typ 01.00). Vi gick förbi Pause (uteställe i Växjö) där jag träffade nikki och några andra roliga typer som vi snackade med ett bra tag innan det blev till att gå hem och krypa ner i sängen.


10/6-10 Fredag, sommarlov = fest

YES, äntligen skolavslutning och sommarlov!! :D Kyrkan klockan 8 och sedan efter samling i klassrummet med klassen så gick vi till Skåres och fikade. Skulle typ egentligen grillat med klassen på kvällen men det var ju inte så fint väder precis så jag fixade lite förfest hemma hos mig istället och efter det drog vi ut!! Kul kväll, tack alla! och jag säger bara: HAHA XD

9/6-10 Torsdag, ledig & student

Som sagt så var jag ledig idag. När mina nattgäster hade åkte hem åkte jag, lisa och julia och köpte blommor och sen cyklade vi upp till katedral och kollade när treorna sprang ut! Efter det köpte vi pressent till snadra åkte hem och vilade lite. Sen cyklade vi, i ösregnet, ut till sandra på evedal

10/6-10 Lillördag ;P

Sista riktiga skoldagen idag då (Y). Eller a riktig och riktig började kl 9 med att titta på film och blev bjudna på godis av vår mentor. Andra lektionen gick vi en runda som slutade hemma hos vår andra mentor där vi fick glass
*****
Sen stack josefin och jag till McDonald’s och käkade och gick lite på stan, köpte ett linne och en behå. Sen cyklade jag hem och städade och vilade en timme, välbehövligt!
*****
 Halv 9 kom emma, julia, julia, nikki och linn hit och vi förfestade lite innan vi stack till Sports, Pause och Kafé deluxe.
*****
Nice dag!!!!  :D och snart sommarlov!!


8/6-10 Tisdag, en händelserik dag

Yes som sagt så har det hänt ganska mycket idag, så om ni inte orkar läsa så kan ni ju bara läsa det feta!!
*****
Gaah är as trött idag, sov väl 3,5 timmar i natt igen! Men iaf jag hade bara en lektion idag som slutade 9.
*****

Efter det gick jag och några från klassen ut och kollade på treornas skattjakt, haha kul men äckligt! (Några av uppdragen var: knäcka ett ägg stoppa in det i munnen och över lämna det till en annan persons mun (mellan 4 olika personer) och den sista skulle svälja ägget, hämta en hund, hämta gb (glass) skylt mm och så att springa naken igenom skolan) 
*****

Efter en stund gick vi ner till stan och tittade förbi H&M och sedan gick vi och åt pizza, jag och Emma delade på en vesuvio med kebabsås.
*****

Kvart i 12 träffade jag några figgare och vi köpte en ros och begav oss bort till kungsmadsskolan, massa studenter hela veckan ju. (bara ett år kvar till det är dags för mig då)
*****

Klockan 1 träffade jag Julia och vi gick in till stan och tog oss en glass, mums.
*****

och klockan 2 träffade jag sjukgymnasten och fick lite nya rehabövningar till min axel. På vägen hem svängde jag förbi city gross och handlade lite, men nu är jag hemma och jag är as trött!!! Är helt yr, sömnbrist stavas det!! så nu ska jag ta och gå och vila godnatt!


8/6-10 Måndag, Tvåankväll med figgarna

Igårkväll hade vi tvåankväll med figgarna :P vi handlade, åkte hem till Laack och gjorde tacos, sen tittade vi på film, fredagen den 13 blev det, den nya ;) och snackade massa skit också så klart ;)


7/6-10 Today, Måndag

Träffade min nya tränare idag på förmiddagen han verkade mycket bra och trevlig, han sa att han kan träna vem som helst så att dom kommer med i landslaget och det låter ju bra! Har ju bara tävlat för ungdomslandslaget än så länge ;)

Sen blev det skola då en lektion i geografi, betygssnack här med :D 

Nu har jag nyss städar mitt rum och nu ska jag vila en stund, men vi hörs senare ikväll.


6/6-10 Sveriges nationaldag

Steg upp klockan 10 och satt ute på terrassen och åt frukost i solen med min familj. Sen var det egentligen meningen att jag skulle göra en historia uppgift men så blev det inte, låg och njöt i solen istället. Vi gav bort vår höjdhoppsmatta idag med, använder ju den ändåså inte längre, så får vi hoppas att den kommer till användning där istället.

På eftermiddagen kom min moster och hennes familj på besök och då gjorde vi ädelskivor (danskt) med grädde och sylt, men eftersom att det var Sveriges nationaldag så döpte vi om det till äppelbollar ;)

På kvällen åkte jag inte till min lägenhet i Växjö. Då blev en kvällspromenad runt Växjösjön med Brenda, vi pratade bla om sommarminnen och om kommande sommaren nice nice!! När jag kom hem


7/6-10 Shopping i kalmar med syrran

Tjugo över tio tog jag och Moa (syrran) tåget till Kalmar för en shoppingdag! Köpte bla väska på den översta bilden tyckte den var jävligt cool faktiskt så jag var tvungen att köpa den. Först gick vi lite på baronen sen kvasten och sen tog vi bussen ut till modehuset. Men det var inget smart drag att ha på mig gladiatorsandaler, fick rejält ont i fötterna.  


Dagens köp:
$ Väska - New Yorker
$ Jeans jacka – Vero moda
$ Svart linne – Vero moda
$ Linne med volanger – Gina tricot 

Bilder kommer senare när jag använder det ;)


7/6-10 Fredagen

Idag hade jag bara en 40 minuters lektion i samhälle där vi hade betygssnack :D  och slutade alltså klockan 10. Solade lite, åt lunch i skolan och åkte hem till lägenheten.

När jag var klar med städningen och packningen tog jag på mig bikinin och tog med datorn (sportify) och gick ut och pressade lite i solen.

15.46 gick tåget mot Emmaboda jag hade sällskap av Erika och Sebbe vi hade en trevlig lite pratstund, dock kanske inte så lämpligt samtalsämne på ett tåg he….

På kvällen blev det hemmakväll med film.


3/6-10 underbara dag

Dagen började med att solen sken in genom mitt fönster, lycka sol sol sol!! :D Jag började inte förrän klockan 10 och det var inte fel det heller. Vi gjorde ingenting på någon av de tre lektionerna idag, men hade betygssamtal i två. Jag fick mvg i rättskunskap, jag som typ var 100% säker på att jag skulle få vg, men det tackar vi för!! :D Vi hade två timmars lunch med så det blev att steka lite i solen med dessa tjejer. Efter skolan stack jag till atleticum och tränade och sen hem och tog en snabb dusch för att sedan åka ner och kolla lite på 3ornas bal :)

Älskar vädret <3


1/6-10 Helgen

Hej igen! Förlåt för dålig uppdatering men har haft fullt upp!

Lite kort uppdatering Lördag 29/5:
I lördags så var det karneval i Emmaboda vid 2 tiden, kul att se faktiskt. Efter det så stack jag till bowlinghallen, för vi hade hyrt den och fixat ett överraskningskalas för min typ gammelfarmor. Direkt från 85-årskalaset stack jag till Lindås på förfest, hängde med Erika dit. Sen drog vi in till Emmaboda och gick på Casablanca och träffade massa trevligt folk! Nordman uppträde live (han var typ min idol när jag var liten, Filmklipp längre ner). Jag kom hem väldigt sen och somnade som en stock! Mycket rolig kväll och trevligt folk måste jag säga, tack för en bra kväll!! ;)

Kort uppdatering söndag 30/5:
Jag sov till klockan 11, gick upp och fixade i ordning mig sedan åkte vi till farmor och åt lunch. När vi kom hem igen gick jag och sov, jag var ganska trött efter gårdagen kan jag säga.

29/5-10 Godmorgon :)

Sitter just nu i min säng och äter frukost, mûsli och yoggi, och utanför skiner solen (ibland) ;). Det händer massa roliga saker idag/ikväll så förvänta er en bildbomb senare elr imon ;)


28/5-10 Dagens vill ha!!

!

28/5-10 Klassdag på Evedal

Klassdag på Evedal idag, paddlade kajak, grillade korv, spelade brännboll och fotboll mycket trevlig dag måste jag säga och underbart väder, sommaren är på ingång!!

Nu ska jag dra till stan en stund. Få se vad som händer ikväll har inte riktigt bestämt än.


Utsparken!

!

27/5-10 Min dag

 ¤ Jag "råkades" försova mig idag eftersom att jag satt uppe så länge och pluggade inatt.
¤ Åkte till skolan 12.30 och skrev provet i 1,5 timmar
¤ Sen träning, nu får alla spjutkastare passa sig för nu har jag börjat kasta spjut och det gick skitbra idag!! :D


Utspark och tvåankväll med FIG

Kom nyss hem! kl 5 hade vi tvåor utspark för treorna på FIG (pratar mer om det imon+ bilder & filmklipp) Och efter det så hade vi figgare i tvåan tvåankväll! Vi åkte och köpte mat och engångsgrillar och satt oss på en kulle med utsikt över Växjösjön! mys! <3 Blev kubb och tårta med som vi hade lurat Sebbe att köpa, haha! Helt underbar, trevlig, rolig kväll. Hela dagen har bara varit så bra idag! Men nu är det slut på det roliga, nu väntar geografin, naturkunskapen och 100 sidor rättskunskap!! Måste också bara säga att när vi var och handlade så betalade Carro, gick ut och åkte iväg utan att ta med sig varorna - Dagens Bästa!


26/5-10 Today, Onsdag

¤ Steg upp åkte till skolan och hade en svenskalektion.
¤ Efter det blev det att åka till V-vallen, vi Figgare (dom som går på friidrottsgymnasiet) var funktionärer på 
   skol- dm för mellanstadiet.
¤ Sen efter det blev det lunch och träning.
¤ Nu är jag hemma och tänkte vila lite innan jag ska iväg igen och då blir det utspark för treorna på FIG.
¤ Sen tvåan-kväll med grillning, också det med FIG.
¤ Bilder kommer ikväll om jag hinner, måste plugga på mitt rättskunskapsprov på 100 sidor som är imon!!


26/5-10 Jag blev sugen på pannkakor såhär vid midnatt

Som sagt så var det meningen att jag skulle pluggat hela eftermiddagen men så blev det inte! Åkte ner till stan för att låna om en bok och då passa jag på att gå i lite affärer med, hittade ett par as snygga jeans, få ta och köpa dom någon annan dag bilder kommer. När jag kom hem orkade jag inte ta tag i pluggandet förrän typ halv 11 så nu har jag hela natten framför mig, smart drag!


24/5-10 It's Monday Today

 Min dag i korthet:
¤ Steg upp halv 9 och tränade, crosstrainer
¤ Fick stressa till tåget som skulle gå till Växjö och hann inte äta frukost
¤ Handlade, åkte hem till lägenheten å lämnade varorna och åt
¤ Sen stack jag till skolan och hade en geografilektion
¤ Efter det blev det stan en snabbis, köpte en aprikosfärjad tröja från Monik
¤ Sen stack jag till Värendsvallen där det blev lite spjutkastning med Mellis, min spjut tränare.
¤ Och nu är jag hemma igen har duschat, ätit och nu blir det plugg, kanske en lite kvällspromenad med om jag orkar.


23/5-10 En söndag

Idag har jag:
¤ tränat konditionsträning i vårt hemmgym i en timme
¤ Ätit frukost i solskenet
¤ övningskört
¤ gått ut med Otto
¤ pluggat Rättskunskap

23/5-10 Underbart väder

När mamma väckte mig klockan tolv steg upp och åt frukost. Sedan cyklade jag bort till min mormor och morfar och gick ut med deras hund Otto (får 100 kr varje gång jag går ut med honom när dom är på jobbet). Det är perfekt att tjäna lite pengar på att gå en runda med musik i öronen och strålande sol och en hund i koppel. Resten av dagen har jag väl mest tagit det lugnt, pluggat lite på rättskunskaps provet som är på 100 sidor (jag dör!!), läst lite tidningar och ätit hemmagjord pizza.

22/5-10 Fredagen

tjotjo som sagt stacka jag till skolan, hade bara 2 lektioner och slutade kl 10.15 som jag alltid gör på fredagar, väldigt skönt! Sedan cyklade jag ner till stan och gick i lite affärer. När jag upptäckte att klockan var 12 fick jag skynda mig hem till lägenheten städade, diskade och packade och cyklade sedan till stationen för att ta tåget hem till mamma, pappa och syrran i Emmaboda. Det var kaos med tågen så jag kom en och en halv timme försenat till min frisör, klippte mig och färgade utväxten. När vi var på ica och handlade passade mamma på att bjuda hem icahandlarna (våra grannar) på middag. Vi grillade och åt vitlöksbaguetter, mums! När dom gick tittade vi på film och sedan var det på tiden för mig att sova lite. På 44 timmar har jag bara sovit 1,5 timmar så var jätte trött!!


20/5-10 En stressad morgon blev till en bra dag

Började dagen med att försova mig pga. att alarmet på min iphone var så lågt så att jag inte hörde det! Vaknade 07.50 när jag egentligen skulle börja 8 så jag kom väl typ en timme försenat. På torsdagar har vi långlunch så vi gick ut och satt oss i solen, det var jätte skönt kändes ju nästa som sommar faktiskt :D började dock ösregna senare på eftermiddagen men det förtränger vi! Jag fick iaf sådan sommarkänsla så jag var tvungen att åka ner till stan och shoppa lite sommar - kläder/prylar. Och nu måste jag börja plugga lite på historian som vi ska ha tills imon, men här kommer lite bilder först. Puussss


19/5-10 nationelltprov...

I tisdags så var det nationelltprov i matte B i 4 timmar gick nog bra faktiskt, tror jag, trotts paniken kvällen innan! På eftermiddagen var jag och Julia på UF-info, för vi ska nämligen starta ett UF-företag till hösten som projektarbete. Vet dock inte än vad vi ska göra, men det löser sig nog.


18/5-10 Prov jobb på Böda Sand! blev = sommarjobb!! :D

I lördags morgon kl 9 övningskörde jag och mamma till Böda Sand på Öland. Skulle nämligen prov jobba i gatuköket/glassbaren där. Det var 400 som hade sökt de 14 platserna som fanns och jag blev en av de lyckliga!! :D vad kan bli bättre än att sommarjobba på Böda Sand!!? he inget! Bästa sommarjobbet ever! haha Böda Sand ska ju bli en dokusåpa till hösten så om ni kollar på det kanske ni kan skymta mig i gatuköket/glassbaren ;)  

 


10/5-10 Min familj är ju inte den normalaste på denna jord!

Just nu sitter jag och dricker cider, äter chips och godis för nu har alla i minfamilj skrivit på ett avtal som innebär att vi inte får äta godis, glass, skräpmat eller dricka läsk/alkohol från och med den 11 maj fram till den 11 juni! Den som bryter avtalet måste bada naken i Ersjön  och plocka i och ur diskmaskinen i en veckan!! haha ser fram emot att se dom andra bada!!!


Iphone

Då var en iPhone 3gs beställd :D nice som fan behöver verkligen en ny mobil, har tejpat min nuvarande mobil för att den inte ska falla ihop, så nu längtar jag tills min iPhone kommer!! 

Just nu så sitter jag och äter en baguette med skagenröra på, mums! Jag ska också sätta på the ugly truth nu och förmodligen blir det till att se mer filmer ikväll, kill switch och new in town, eftersom att jag förmodligen inte kommer kunna sova inatt heller.


8/5-10 sjuk

Idag så väckte pappa mig halv 12 för att han skulle köra mig till biblioteket eftersom att jag var så klumpig och glömde en bok i växjö som jag ska ha till min uppsats som ska vara klar imorgon!! Jag har inte ens börjat och den ska vara 6-10 sidor lång, bra matilda! Vet inte vad som har hänt med mig jag brukar faktiskt lämna in allt i tid, men nu har jag verkligen tappat motivationen för skolan. Men iaf.. när vi varit på bibblan och lånat lite böcker körde vi förbi ica och köpt geisha och vecko revyn till mig, tyckte att jag kunde behöva det nu när jag är sjuk. och nu så sitter jag framför tv, är inne på facebook och läser vecko revyn, allt utom det jag ska gör nämligen skriva min uppsats och räkna matte!! men men får väl ta tag i det imon istället... jag är ju faktiskt sjuk....


Fredag, valborg och min 18-årsdag kan det bli bättre!!?

Är bara tvungen att gör ett inlägg bara för att jag typ var säker på att jag inte skulle göra det igen, men nu gör jag ju alltså det ändå ;) men i alla fall min 18-årsdag (som var förra fredagen, på valborg alltså) var grym! Vakande, gick till skolan men hade bara 2 lektioner så slutade 10.15 och då drog jag ner till Växjö city (hehe) och shoppade lite med josefin. Efter det gick vi och åt på koh thai mycket trevligt. Gick även till affären och köpte öl (var ju tvungen att göra det bara för att jag får göra det nu) Kl 13 drog jag hem till mitt och Lisas place på väster och städade, verkligen välbehövligt kan jag säga!! Innan Julia kom så tog jag en powernapp, var typ tvungen till det om jag inte skulle decka innan vi ens hunnit börja festa. När vi hade mött Filla, Tina, Alle och Matilda vid stationen så gick vi och åt på alibaba. Sen blev det till att fixa sig och lite förfest hemma hos mig och sen UTGÅNG såklart!! Först drog vi till sports där vi även träffade lite annat trevligt folk och vid midnatt stack vi till Grace och dansade. När de kastade ut oss kl 02.00 så blev det självklart McDonald’s. Alla detaljer tycker jag inte behöver berättas, men det var i alla fall en jävligt rolig kväll måste göras om! Men dock kanske inte med lika mycket alkohol inblandat, men vaddå man fyller ju bara 18 en gång!!


29/4-10 sista dagen som omyndig

Skolan sen träning och efter det så kom julia hit och vi gjorde pannkakor med glass till asgott! Glömde dock att hälla i äggen, men som tur var gjorde vi bara en innan vi kom på det. Men nu återstår det bara några minuter kvar av min barndom då, sen blir jag myndig. 18 år!! fan vad tiden går fort! Men nu måste jag sova har bara sovit 13 timmar denna veckan så god natt!!


28/4-10 sommarjobb...

just det ja, ansökan om sommarjobb var det jag skulle skicka in nu, inte skaffa en blogg. Fast det ser väl lite dumt ut om man skickar ansökan 01.17 kanske.. he. Nej skit i det om jag inte gör det nu så kommer det aldrig bli av och sista ansökningsdagen för en del sommarjobb är på fredag, fan det är ju torsdag nu, imon alltså! Jag får väl se till att göra det nu då fast att jag är så jävla trött (sov tre timmar förra natten eftersom jag satt uppe och gjorde ett arbete i naturkunskapen ). Men jag har iaf sovmorgon imon till kl 10 eftersom att jag inte läser engelska b som resten av klassen.


28/4-10 Mitt första blogginlägg

Jaha då har jag en blogg nu då för första gången i mitt liv faktiskt. Jag har tänkt skaffa det förut men det har inte blivit av. Jag få väl se hur länge detta kommer att hålla, jag kommer förmodligen bara skriva några inlägg och sen tröttna. Jag fattar egentligen inte varför jag skaffar blogg kommer ju ändå aldrig ha tid att skriva något men aja... kul grej :)


Sådär ja

Nu har jag alltså skaffat en ny blogg eftersom att jag inte vill ha det namnet jag hade innan. Men jag vill ändå ha kvar många av de inlägga som jag hade på den förra bloggen så nu ska jag börja och flytta över de till denna bloggen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0