Vad tiden går fort när man har "roligt"

Fasen vad tiden har gått fort idag! Jag har inte alls fått många saker på min lista gjort. Men häcken är iaf klippt och stuprännan på taket rensad och jag har åtminstone städat och rensat ur hylla i rummet. Nu ska jag och James leta flygbiljetter, hoppas verkigen att vi har mer tur idag!!

Häckklippning





Drickapause




Resultatet! Jävligt irriterande att vi inte nådde den sista lilla biten!!


James rensar stuprännan undertiden jag....


rensade bokhyllan. Det så förjävligt ut innan.

Dags att sätta igång

Jag vaknade för typ för 1,5 halv timma sedan och gick ut och åt kycklingsallad på terrassen. Moa kom också hem från polen idag på morgonen och hade med sig en present till James som man inte förväntade sig att hon skulle köpa hehe. Nu är klockan halv 2 och det är dags att sätta igång med listan här under. Vi hörs när jag är klar med allt


Latchat lite fotboll

James och jag var nere på "kulan" (liten konstgräsplan) och latchade lite fotboll ikväll. Som jag skrev i det tidigare inlägget så ska jag ta tag i mitt liv och detta var en mjukstart på träningsfronten. Jag har också börjat äta nyttigt idag, INGET godis!

Städ-Dag

Idag vaknade vi ganska tidigt,typ 12. Det är iaf tidigt för att vara oss men det ska det bli ändring på! Tänkte få lite ordning på livet igen. Men nu när man verken går i skolan eller jobbar så blir det lätt hänt att man sover hela dagarna och bara går runt och drar. Men idag har vi städat vårt rum. Det låg kläder överallt, smutsiga kläder, rena kläder, ihop vikta kläder, skrynkliga kläder osv och garderoberna var helt proppfulla. Men när är hela rummet inklusive garderoberna städade, skönt! 

En av garderoberna, mycket bättre än innan!



VA FAN!!!

Jävlar skit vad arg jag blir!! Nu när vi skulle beställa flygbiljetter ikväll så skrev jag in alla uppgifter och så, men när jag skulle till godkännandet och betala så stod det att resan inte fanns!! Och det hände inte bara en gång! Så nu är jag riktigt irriterad ingen av de billigare flygen fungerar när man ska göra betalningen!!

Jag blev så sur så att jag struntade i allt och satt mig och tittade på tv, Robinson 2011 och efter det svenska Hollywood fruar. Fan vilket jävlar töntigt program, de är ju som barnungar, hallå väx upp!!!! Nu är klockan 04 och jag har i princip tittat på tv fram tills nu så nu är det sängen som gäller.

Säsongs premiär för Robinson 2011 . Man kanske skulle sökt tills nästa år!?


Vilket jävla program fan vad TÖNTIGA!!


Biljetter till Newkid

Nu har vi precis bokat biljetter till Newkid som kommer till Grace nightclub i Växjö den 16 oktober. Ska bli kul att komma ut lite, det var ju ett tag sen.


Fest för James

Framåt kvällen kom några kompisar till James hit. Vi satt ute på terrassen grillade, åt tårta, drack drinkar som James blandade (han är bartender). Lite senare kom det några grabbar till. När det blev alldeles för mycket mygg flyttade vi ner i vår "biosalong". När det sista gästerna gick hem kl 04 var vi riktigt trött kan jag säga och vi somnade nästa direkt. Jag tycker att det blev en riktigt trevlig kväll!!! 

Tyvärr tog jag inga andra bilder denna kvällen än denna...

Kalasdags

I lördags steg James och jag upp kl 9 och cyklade till simhallen för att sola lite. Eftersom att vi har jobbat hela sommaren så är vi kritvita eller a iaf jag, James blir ju aldrig kritvit haha. Sedan var vi tvunga att åka hem och städa. Kl 3 kom gästerna och vi bjöd på 3 olika sorters tårtor eftersom att det var James vi firade och han ÄLSKAR tårta!!

bilder kommer sen när jag får reda på vad pappa har gömt sladden till kameran!

Lyckad dag i Kalmar

Efter tandläkaren gick jag hem och vilade lite innan vi (jag, mamma, James) åkte till Kalmar. Vi han precis till kinarestaurangen innan lunchbuffen slutade. Efter det blev det en sväng på stan och sedan körde vi ut till mode hustet. Påvägen hem stannade vi i nybro och köpte mat på Mcdonald's.

Köpte denna tröjan på H&M, perfekt i thailand där det är betydligt varmare än här ;)




Det blev mest shoppande till thailand så klart

Tandläkaren....

09.20 i fredags var det dags för ett tandläkarbesök igen.... Varför skulle jag slå av två tänder förra året på studentfesten den 28 oktober!? Väldigt onödigt!! Denna gången sa tandläkaren att jag måste göra en rotfyllning eller var det heter.. så jag fick tre nya tider inom de tre närmsta veckorna :/ Tur att jag inte har fyllt 20 än så att får gratis tandläkarvård!! 



Sista dagen

Då var det sista passet på Ica avklarat, ÄNTLIGEN ÄR JAG FRI!! :D

När jag kom hem runt 22.30 så hade mamma och James gjort korvstroganoff med ris och till efterrätt blåbärspaj med vaniljvisp. Men nu måste jag gå och lägga mig 09.20 ska jag vara hos tandläkaren.....

Inget mer jobb!!!


James födelsedag! <3

Igår fyllde min älskling 27 år! Han börjar allt bli lite gammal... Vi sov länge men runt halv 1 fick han frukost på sängen. Sedan var vi ute lite i det fina vädret innan vi tog en dusch.

Lite senare på eftermiddagen kom mormor och morfar hit och james fick sin favorit tårta, Jordgubbstårta! Klockan 19 åkte vi till Amigo och åt plankstek, mumma.

När vi kom hem tittade vi på en svenska film eftersom att James av någon konstig anledning gillar svenska filmer.. Vi delade också på den sista tårtbiten och James fick dricka sin älskade whisky. Love you ♥ 

Frukost på sängen




James älskade jordgubbstårta




Plankstek på Amigo


Kärlek till dig ♥

Sushi

I lördags blev det sushi till middag igen! ;) Jag älskar sojan.




Löttorp med tjejerna

I torsdagskväll kom tina och hämtade mig, Matilda och Alle för en trevlig helg i Felicias stuga i Löttorp. (Felicia och jonna åkte tidigare dit). Vi stannade i Kalmar för att handla lite mat och körde sedan vidare. Eftersom vi kom fram ganska sent så blev det makaroner och köttbullar, enkelt och snabbt och paj och vaniljvisp till efterrätt.

Eftersom att jag i princip inte har träffat någon av dom på hela sommarlovet som fanns det ju en heldel att prata om. Till hösten ska vissa plugga, andra jobba och jag åker till Thailand och då kommer vi inte träffas på lång tid igen så därför bestämde vi att vi ska gå ut tillsammans och ha lite singstarkvällar innan jag sticker. 

På lördagskvällen tog jag bussen hem igen men det var skit kul att träffa er allihop ♥

 


Shopping time

Fasen vad dålig jag är på att uppdatera!! Jaja förra onsdagen åkte jag och James iallafall tåg in till växjö för att shoppa och äta lite god mat. På förmiddagen blev det McDonald's. Jag är faktiskt ganska svag för McDoland's pommes med ketchup..mums. Efter det blev det shopping i det fina vädret och jag tror nog att vi hann gå in i nästa alla affärer och det med rekord snabb tid för mig. Annars brukar jag ta en jävla tid på mig! Det mesta som vi köpte var på rea vilket var väldigt bra eftersom vi behöver spara pengar till Thailand. Lägtar tills vi ska åka!! När vi tyckte det var dags för lunch gick vi och åt sushi, det kan man aldrig få för mycket av. Innan vi åkte hem han vi också med en fika på Deluxe.

Gott eller?




Haha James i glasögon


Haha bara massa mat bilder...




Deluxe



Ett varmt bad

Senare på kvällen spolade jag upp vatten i badkaret, tände ljus, fixade dipp och grönsaker och satte på lite musik. Myspys

 




Ensam hemma

Efter som James jobbar idag och mamma, pappa och moa är i halmstad så åkte jag till fenix. Tänkte att stackars jag kunde behöva lite fika.

och vad kan det var här i?




Tv-tårta och snickerskaka!

Ölandsdjurpark

Bättre sen än aldrig! Lite bilder från ölandsdjurpark med kusinerna och deras vänner.



amelia


Ella (kusin)






Jag är rätt glad att jag inte ser ut så här.....










Gustav


Cirkus






Ella och Amelia

RSS 2.0