Klassresan bestämd

Som vanligt på trosdagar en lektion i matte och sen träning på gym.

Idag fick jag reda på att vi ska åka på klassresa till Köpenhamn fredagen den 27 maj. Sedan framåt eftermiddagen åker våra mentorer hem och hela klassen ska sover över i köpenhamn för att kunna festa hela natten lång, awesome!!!

Årets klassfoto! Vi är inte udda vi är buddha...


Pancakes med Jullan!

Julia och jag har precis ätit pannkakor till kvällsmat, alltid lika gott!!




Träning

Innan diskusträningen stack jag till gymmet och körde crosstrainer. Sedan cyklade jag till den tillfälliga kastplanen och körde det första riktiga kastpasset utomhus för i år! Till en början gick det väl inte speciellt bra men framåt slutet av passet gick det väl ändå okej med tanke på att jag har varit skadad så länge. Jag fick iaf vårkänslor av att kasta ute i solen.


Duktig

Idag har jag varit duktig och varit på mattestugan! Matte C </3 usch! När jag kom hem med bussen cyklade jag nästa direkt (eller nej efter 2 timmar kanske det var) till gymmet och sedan till affären för att handlade lite mat. Det blev tacofärs, grönsaker och tacsås. Nu ska jag duscha, plugga och sen äta kesella med blåbär, mums!


Fusk!!

Idag åkte mamma och mormor till malaysia eftersom att mormor fyller 60 på måndag! Så himla orättvist jag vill också åka utomlands igen! Men jag får trösta mig med att jag iaf ska åka till spanien den 25 april...



Och igår åkte James till en kompis i malmö där han hoppas att kunna få ett jobb.

Middag ute

Igår kväll kom mamma och pappa in till Växjö för att hälsa på oss innan mamma åker till malaysia på tisdag. Vi gick ut och åt mat på Spice and Rice. Efter det skjutsade de oss till affären och sedan följde de med oss till min lägenhet och drack lite kaffe innan de åkte hem till Emmaboda igen.

Thaimat, gott!!

Mästerkocken

I lördags lagade James jättegode mat till mig och på kvällen gick vi en lite sväng till Pause.

Mästerkocken


På Pause


Förfest och utgång

I fredags kväll blev jag och Josefin utskjutsade till Jenna på förfest och framåt midnatt drog vi till Grace allihop. James kom också till Grace lite senare.

Josefin bjöd alla på champagne!


Hehe fan vad alla smilar mycket, hm undra varför.....


Jag och Josefin


Lite av folket


Jenna och Josefin


Och nu är vi inne på Grace!


Partykungen James



Självklart

Efter skolan i fredags blev det självklart en sväng till systemet med Josefin eftersom att hon fyllde 20, GRATTIS!!




Converse

På håltimmen stack jag ner till stan och införskaffade mig ett par vita converse. Skinnjacka, ett par solglasögon och just vita converse känns verkligen så himla vårigt och det är ju faktiskt vår nu, äntligen!!







inte direkt min klädsmak...

På svenska i fredags demostrerade Rosa hur man klär på sig en... a vad det nu hetter? iaf japanska kläder typ. Först skulle man vira en handduk runt midjan för att få bort formerna och till slut så skulle man knyta den där rosetten runt midjan. Men rosetten skulle vara på ryggen för om man hade den på magen så betyder det att man är prostituerad haha! Men det var kul och intressant att kolla på även om jag förmodligen aldrig kommer att ta på mig något sånt där.


Långpromenad

Jag har precis varit ute och gått i en timme och nu är det dags att plugga lite innan sängen kallar.


Bartender

Haha när mormor fick reda på att jag ville bli bartender köpte hon denna boken till mig! tack!


Hälso och - fystester

Precis innan jag började att träna mamma (mitt projektarbete) var vi på Xtravaganza viktcenter för att mäta fett och muskelmassan i hennes kropp. Och igår eftermiddag var det dag att åka dit igen för att få reda på resultaten efter nästa 20 veckors träning. Jag är tydligen inte helt värdelös som personlig tränare för det hade gått jättebra!!

 

Sedan körde vi hem till Emmaboda och gjorde fystesterna i vårt hemmagym. Även detta gick jättebra! Bar kämpa mamma!!

I bänk gjorde hon dubbelt så många repetitioner som första gången


och i plankan klarade hon 40 sekunder längre än förra gången


Jag har även gjort ett träningsprogram till Erica (som ni ser lite av i vänstra hörnet) så igår var det hennes tur att göra de första fystesterna och det gick..... eh man kan väl säga att det finns lite att jobba på ;) Men det ska vi fixa!

Här ska skrivas listor

Nu är jag hemma i lägenheten igen och ska skriva lite listor på massa saker jag måste göra. Det är fan hur mycket som hellst! Och idag fick jag en till sak att skriva dit, ett fördjupningsarbete i psykologi B suck.... aja men det kan ju i alla all bli lite intressant. Sen ska jag skriva rapporten som skulle varit klar i fredags och efter det ska jag ringa om sommarjobbet.

Vilket underbart väder det är idag! Hoppas att våren har kommit för att stanna denna gången, ingen mer snö tack!


Nyckeltjuv

När jag kom till skolan idag fick jag ett sms av julia "har du tagit mina nycklar"? Och helvete det hade jag råkats göra när jag skulle skynda mig till bussen på morgonen. Så efter naturkunskapslektionen var det bara att sätta sig på bussen och åka hem igen och lämna nycklarna till julia så att hon kunde låsa lägenheten. Jävligt onödigt!!

Nyckeltjuv
 


orkar inte mer!

Asså... jag orkar inte mer!! Jag vill inte gå i någon jävla skola, jag vill inte! Jag "försover" mig, mår "dåligt", fast det gör jag ju i och för sig, psykiskt för skolan tar kål på mig!! Okej jag har bara 4 ämnen plus träningen och projektarbete men ändå! Jag har redan använt de sista krafterna till skolan för länge sedan! Jag har inte kraft att ta tag i någonting överhuvudtaget. Va fan har hänt med mig, utbränd!? 

Nu är det bara 80 dagar kvar till studenten så det är väl bara att hålla ut och försöka att inte få ig i den där jävla matte C-kursen... och sedan ta ett sabbatsår kanske? Men tills dess får jag sluta att skjuta upp saker och få det gjort istället! Mina listor is coming back! Jag ska fan gå ner några kilo till sommaren också, nu när jag har skrivit det så får jag lite press på mig och det skadar ju inte.


... odödliga!!

Idag så missade jag tåget och alltså också min mattelektion så dagen tillbringades istället med James. På kvällen körde pappa in oss till Växjö. Vi var och kollade på en thaiboxningsklubb men dom var värsta amatörerna och otrevliga så James skiter i det. Vi körde istället och köpte thaimat på Koh thai och körde till min lägenhet och åt.

Men nu sitter jag här ensam i min lägenhet och borde nog komma i säng i tid för en gångs skull... men jag är inte trött så jag kommer inte att kunna sova nu så det bli nog att kolla på något skit program på tv play.

Om ett gott skratt förlänger livet är vi två odödliga!!


Skadade mig igen...

Igår var jag duktig och skrev lite på projektarbetet. Jag kastade också diskus ute i min ring i Emmaboda och det gick skit bra. Men sen när jag tränade styrka på kvällen gjorde jag mig illa i vänster axeln, igen!!! Fan, jag som typ nyss hade blivit frisk från skador!


Fredag, lördag

På eftermiddagen hade jag psykologiprov och efter det stannade jag kvar i skolan och tränade i gymmet. När jag kom hem åt jag och gick och la mig för att vila. Jag sov typ 3 timmar så när jag vaknade var det dags att göra sig redo för jobbet.

När jag kom hem till lägenheten städade och diskade jag innan pappa kom in till växjö för att hämta mig. Vi var väl hemma i Emmaboda runt 05.30 så hela lördagen blev en slappa dag.

I lördags kvällen åt vi raclettegrill och till efterrätt fruktsallad innan det blev lite mys framför tv.




hehe snodde bilderna från syrrans blogg


Skore's med James

Igår (onsdag) blev det först till att plugga psykologi på förmiddagen. Innan träningen kl 2 gick jag och James ner till Skore's och tog en fika. Eller james tog två bakelser och jag en köttbullemacka.

Träningen gick bra idag! Känner verkligen att det går mycket bättre för varje gång nu, hoppas att jag snart är tillbaka där jag slutade innan skadorna kom...  

James på Skore's

Uppdatering!

Oj då! Jag har varit lite dålig på att blogga den senaste veckan men här kommer lite kort uppdatering om det som jag kommer ihåg...

Fredag: Åkte hem till emmaboda, va med James och gjorde hemmagjord pizza!

Lördag: Pluggade, hade kalas för syrran och på kvällen körde pappa in mig och James till Växjö, jobb Grace!

Söndag: Vi sov länge, slappade och James lagade thai mat till mig ♥
               Grattis min kära syster på 17-årsdagen!!

Måndag: ja, va fan gjorde jag då....

Tisdag: kungsmadspass, plugg och James kom hit igen



bild från i söndags ♥

Ledig från skolan

Varannan onsdag är jag ju ledig från skolan och det kunde inte passat bättre än att vara ledig dagen efter studentfesten. Jag sov till kl 12, gick upp och åt, packade och cyklade till träningen. Diskuspasset gick faktiskt väldigt bra idag. Jag kastade med full ansats på första gången på 1,5 år. När jag tränat klart åkte jag tåg hem till Emmaboda för att träffa James.


STUDENTFEST Djungeltema!!

När jag hade sovit en stund kom Julia hit. Hon var så snäll och gjorde pannkakor till mig medan jag fixade mig. Sen drog vi till Ola på förfest där det var massa andra trevliga människor. Kvart över 10 fick vi skjuts till Delux där djungelfesten va.

Julia som var utklädd till Turist gjorde pannkakor till mig ♥


och jag var en leopard då va










Nu är vi på förfest hemma hos elefant-ola




karin och julia












Delux









Tisdag

När jag hade slutat för dagen tränade jag lite i skolans gym och anmälde mig till pubrundan som är den 24 maj! Sen blev det sängen en stund.


Mötte dessa figggare i gymmet


Kommer nog att bli skit kul!!


Happy day!

Tandläkarbesöket gick bra eller a jag behövde iaf inte dra ut någon tand idag. Tandläkaren vet inte än om tanden kommer att död eller inte så jag ska vänta i 3 månader till innan jag ska på kontroll igen.

I eftermiddag/kväll har jag haft matlagning med alla treor på FIG. Vi gjorde grillspett, potatisbuffé och morotskaka. Resten av kvällen håller jag för mig själv..... ♥. Men nu är det sjukt många tankar som snurrar i mitt huvud!


Till och med frallorna är gjorda av potatis och dom var fan skit goda




mums



Till Emmaboda

Nu sitter jag hemma i Emmaboda framför projektorn och äter bär blandat med kesella och lite annat, smakar lite som glass skitgott! Jag var tvungen att åka hem idag för imorgon på morgonen ska jag till tandläkaren... 

Jag steg upp sent idag med så jag har inte hunnit göra så myk solat, projektarbetet (tränat mamma), städat och så håller jag på att göra ett träningsprogram till Erica.

Nu ska jag skriva lite på projektarbetet och sen kolla big brother innan jag ska sova.


Jobbat

Nu är jag hemma från jobbet och för en gångs skulle är jag trött så nu ska jag sova, godnatt!


Promenad i vårsolen

Jag steg upp kl 15 och gjorde som vanligt min omelett med skinka, fast utan keso för den var slut. Eftersom jag har vila från träningen idag så har jag nu tagit mig en långpromenad på 1 timme i den underbara solen. Men nu är det dags att skriva på projektarbetet och ikväll väntar jobb.


Fredag

Skolans nya gym är faktiskt mycket bra måste jag säga! Jag passade på att träna där idag då jag hade håltimme så att jag slapp träna efter skolan.

När jag kom hem räknade jag matte, så nu är iaf en ska till nästa vecka avklarat.  Efter det vilade jag lite innan jag stack till jobbet. Idag stod jag i den stora garderoben med Gabriella, Erik och en lite stunde med Emilia. Haha det är alltid lika kul med fulla människor ;)

Nu är klockan 04.05 och jag sitter och ska jag skriva in massa jobbtider mm i min almanacka. Sen är det dags för sängen!

Katedrals nyrenoverade gym :)


Psykologiföredrag, seg som fan höll ärligt talat på att somna


haha nikki snygging!


Gissa vad som fanns stående på jobbet idag? Jo självklart godis nu när jag inte äter det, taskigt!


Somnade

När jag kom hem ifrån skolan pratade jag lite i telefon med mamma och du fick jag ett sms av min chef om att jag ska jobba både fredag och lördag. Det passar bra för jag är ändå inne i en cirkel  med att somna kl 03.00 varje natt... Eftersom att jag somnar så sent är jag alltid skit trött när jag kommer hem från träningen så då brukar jag vila lite men idag somnade jag och sov till 21 så nu kommer jag aldrig kunna somna inatt heller... Så nu när jag var pigg passade jag på att läsa några sidor i psykologin och nu tänkte jag kolla på big brother och hoppas på att jag somnar gott efter det.

En dålig dag blev till en bra

Dagen började med att jag hade fått punktering på min cykel så jag var tvungen att ta bussen och kom försenat till den enda lektionen jag hade idag. 

Men denna dag blev ändå en bra dag eftersom jag fick tag på en biljett till studentfesten som är på tisdag! Nu måste jag bara komma på någonting att klä ut mig till men det fixar sig alltid.

Efter jag hade köpt biljetten var det dags att öva inför rytmikshowen och när vi dansat klart passade jag på att träna i skolans gym när jag ändå var där.


Punkteringsfria däck.... mm eller hur!


Som vanligt var det kö för att få köpa en biljett och jag tror inte alla fick denna gången heller


Vadslagning med Josefin!

Ikväll har jag varit nere på stan med Josefin och ätit pizza, ja ni läste rätt pizza! Haha jag är duktig på att hålla mina löften.... Men nu har jag och Josefin gjort en vadslagning! Den av oss som äter något onyttigt (pizza, godis, kakor osv) innan den 3 juni måste bjuda den andre på middag och en drink på krogen. En tävling kan jag ju inte förlora, jag som är en sån jävla dålig förlorare! So here i come beach 2011! Haha



älskar att iphone kameran är så bra...

2 träningspass idag

klockan 8 hade jag en labb i naturkunskapen och sen slutade jag för dagen. Nu har jag precis kommit hem från gymmet och ska äta och vila lite innan det är dags för träning igen men på vallen denna gången och då ska jag kasta diskus.


någon bild jag hittade på Internet från en landslagsträff


Big brother

Istället för att skriva på mitt projektarbete när jag kom hem lagade jag mat och nu ligger jag med datorn i knät och kollar på Big Brother. Jag har aldrig tittat på de innan men vad fan ska man säga om de programmet egentligen... Och vad fan har min disciplinen tagit vägen!!? Jag få ta tag i projektarbetet imon istället....


Mot gymmet

Matteprovet idag var hemskt, det kändes inte alls bra. Jag vill inte få reda på resultatet, jag tror att jag kan hoppa de faktiskt! Men nu är jag iaf utvilad och pigg igen. Jag tog en lite powernapp efter skolan och nu ska jag åka och träna ett riktigt svettigt och tungtpass på idrottskliniken. När jag kommer hem igen så är det projektarbete som gäller.


nej jag har inte så blont hår längre, bilden är från förra våren ;)


100 dagar kvar!!

Idag är det den 1 mars och det betyder att det bara är 100 DAGAR KAVR TILL STUDENTEN, DEN 9 JUNI IS THE BIG DAY!!!! Om jag längtar!!! :D



Idag fyller även Tina 19 så grattis till henne! ♥


RSS 2.0